Αντικαταστείστε το Foundation με το concealer

Η αλήθεια είναι πως το να φοράμε makeup το χειμώνα, δεν είναι και τόσο ενοχλητικό μιας και οι χαμηλές θερμοκρασίες το βοηθάνε να μένει στη θέση του χωρίς δράματα. Δημιουργώντας μια τέλεια βάση, μπορούμε να αλλάξουμε ελαφρώς και τον πολύ άσπρο τόνο του δέρματος. Τουλάχιστον, όσες από εσάς δεν αγαπάτε το εφέ της Χιονάτης. Δυστυχώς όμως, η συνεχής χρήση του φέρνει μαζί της και ένα σωρό μειονεκτήματα, όμως φραγμένους πόρους, θαμπή επιδερμίδα και κουρασμένο πρόσωπο.

Επίσης, μπορεί να το αισθάνεστε βαρύ όταν το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Το θέμα που προκύπτει λοιπόν, είναι πως μπορούμε να έχουμε το αποτέλεσμα της κάλυψης, αλλά τα καλά ενός #makeupfree προσώπου. Αυτό που προτείνουμε, είναι να δώσουμε στο αγαπημένο μας concealer, έναν παραπάνω ρόλο. Αυτόν της εστιασμένης κάλυψης. Αυτό που έχω κάνει εγώ, είναι πως έχω διαλέξει ένα concealer, πιο καλυπτικό από εκείνο που είχα πραγματικά ανάγκη στην περιοχή των ματιών, και τα οποίο έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με το δέρμα μου. Δηλαδή, όχι πιο ανοιχτό προκειμένου να «φωτίσει» την περιοχή κάτω από τα μάτια, και το εφαρμόζω τοπικά σε όλα εκείνα τα σημεία που το έχουν ανάγκη. Κοκκινίλες και σπυράκια, καλύπτονται με αυτόν τον πολύ εύκολο τρόπο, που αφενός μας χαρίζει μια φρέσκια όψη χωρίς σημάδια, αφετέρου δεν βαραίνει την επιδερμίδα μας.

Στην περίπτωση που τα σημάδια, εξακολουθούν να φαίνονται, χρησιμοποιήστε λίγο πράσινο διορθωτικό πριν την εφαρμογή του concealer και δουλέψτε την περιοχή ταμποναριστά.

Δείτε στο παρακάτω video, το μακιγιάζ «επιβίωσης» της Bella Hadid, για να εμπνευστείτε.

You may also like