Αν τα παπούτσια σας σάς προκαλούν πόνο, βρήκαμε τη λύση!

Η τεράστια συλλογή παπουτσιών, είναι ένα άθλημα καθαρά γυναικείο. Και είναι αδύνατον να αντισταθούμε σε ένα ακόμα ζευγάρι. Από γόβες και πέδιλα μέχρι sneakers και σαγιονάρες, λατρεύουμε τα παπούτσια μας που δείχνουν να μην είναι ποτέ αρκετά. Τι γίνεται όμως με εκείνα, που ενώ τα αγαπάμε και στερηθήκαμε πολλά πράγματα, ώστε να καταφέρουμε να τα αποκτήσουμε, όποτε τα φοράμε, βιώνουμε πραγματικό πόνο; Η σωστή περιποίηση των ποδιών, κρίνεται απαραίτητη ώστε να βελτιώσουμε την κυκλοφορία τους, ειδικά μετά από τις τόσες ώρες με τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα.

Ένα δεκάλεπτο ποδόλουτρο σε χλιαρό νερό κάνει θαύματα στα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα άκρα. Η ζέστη, είναι ένας μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας, στην υγεία τους. Μια μικρή ποσότητα από θαλάσσια άλατα, θα τα ξεκουράσουν άμεσα. Αν τα πέλματά σας είναι πολύ ξηρά, απλώς προσθέστε μια κουταλιά ξηρό λάδι σώματος για έξτρα ενυδάτωση ενώ αν είναι πολύ ευαίσθητα, λίγο ροδόνερο θα τα τονώσει και θα τα αναζωογονήσει.

Η επίσκεψη σε έναν τσαγκάρη, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, προκειμένου να τα ανοίξει και να τα φέρει ακριβώς στα μέτρα μας, στα σημεία εκείνα που μας «χτυπάνε». Δεν υπάρχει κανένας λόγος, να θέσουμε σε αχρηστία τα αγαπημένα μας παπούτσια, όταν η λύση είναι τόσο απλή.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες, που απαιτούν άμεση ξεκούραση και ανακούφιση από το πόνο. Για όλες εκείνες τις στιγμές, χρειάζεται να έχουμε πάντα στο συρτάρι ή το φαρμακείο του σπιτιού μας, επιθέματα για τους κάλους και τις φουσκάλες. Μόλις εντοπίσετε τον κάλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επιθέματα compeed κατά των σκληρύνσεων, τα οποία χάρη στην υδροκολλοειδή τεχνολογία δρουν σαν δεύτερο δέρμα προσφέροντας άμεση ανακούφιση από τον πόνο και προστασία κατά της τριβής. Εάν πάλι αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε τους κάλους την τελευταία στιγμή, μιας και δεν προλάβατε να κλείσετε κάποιο ραντεβού στη πεντικιουρίστ σας, σας προτείνουμε τα compeed για την περιποίηση των κάλων με σαλικυλικό οξύ για άμεση ανακούφιση.

 

You may also like