Αύγουστος: Τι προβλέπεται για τα ερωτικά κάθε ζωδίου, από την Χριστίνα Θεοχάρη (αναλυτικά)

in the beachΠοια είναι τα τυχερά ζώδια τον Αύγουστο;  Ποιοι θα ερωτευτούν παράφορα και ποιοι θα χωρίσουν; Θα μπορέσετε να αντισταθείτε στις προκλήσεις ή θα παρασυρθείτε από το πάθος του καλοκαιριού;

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι για ρομάντζο; Με το Δία στο 5ο ηλιακό σας σπίτι από τις 16/7, οι ερωτικές ευκαιρίες για τους single δεν θα λείψουν φέτος, είτε μέσα από παρέες, είτε από νέες συνεργασίες. Άνθρωποι από παλιά θα σας ξαναχτυπήσουν την πόρτα, φλερτ που θα διαρκέσουν λίγο αλλά θα είναι έντονα αυτό το μήνα,αλλά και ο μεγάλος έρωτας (ναι, αυτός!) είναι πιθανό να έρθει  μετά το Σεπτέμβρη. Το Φεγγάρι του Αυγούστου σηματοδοτεί μια φάση όπου θα περάσετε καλά με φίλους και παρέες, αλλά θα υπάρχουν και πολλές υποχρεώσεις προς τρίτους που θα σας κουράσουν.Ένας  φίλος ή φίλη θέλει κάτι παραπάνω από σας-μήπως είναι καιρός να το δείτε πιο προσεκτικά; Παράλληλες ιστορίες ξεδιπλώνονται και σας κυνηγούν. Να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Προσοχή σε υπερβολές και καταχρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Κρόνο τον πλανήτη της αυστηρότητας, να είναι στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών από τα τέλη του 2012, πήρατε σημαντικά μαθήματα για τις ισορροπίες των σχέσεων. Από την 1η Αυγούστου,η Αφροδίτη θα είναι σε μια υποστηρικτική όψη με τον Κρόνο, βοηθώντας σας να εκτιμήσετε όσα έχετε. Με τον Άρη απέναντι από τον Ήλιο σας όλο τον  Αύγουστο, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν έντονες προστριβές σε σχέσεις που έχουν φθαρεί και πρέπει να τελειώσουν. Ο ερωτισμός σας είναι έντονος μέχρι τέλος του μήνα, η λίμπιντο στα ύψη γύρω στις 9-13/8, κοντά στην Πανσέληνο. Δεν αποκλείεται να παίξουν και σενάρια με μεγαλύτερους/ες  υποψήφιους παρτενέρ που σας κυνηγάνε καιρό-πιθανόν από τη δουλειά. Σας περιορίζει όμως το συναίσθημα που ακόμη δεν έχει βρει τη σωστή διέξοδο ή κάτι που δεν έχει τελειώσει..  Ο  Σεπτέμβριος (5 – 28) θα είναι πιο ευνοϊκός για σας, χάρη στην Αφροδίτη που θα κινείται μέσα στον οίκο σας του φλερτ και του έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τόσες πολλές θετικές αστρολογικές επιδράσεις γύρω σας, και το εξάγωνο που σας κάνει ο Δίας, ο Ερμής και η Αφροδίτη από το Λέοντα μέχρι τα μέσα του μήνα, αυτή  θα πρέπει να είναι το η πιο κατάλληλη περίοδος  για να εκφραστείτε λεκτικά ή ακόμη και συναισθηματικά. Αν ψάχνατε τρόπο να το κάνετε, τώρα πείτε αυτό που αισθάνεστε, μιλήστε, τολμήστε-θα βγείτε κερδισμένοι! Με τον Δία και τον Ήλιο στο σπίτι της επικοινωνίας σας, διαθέτετε χάρη, γοητεία και μεγάλη κοινωνικότητα. Το Φεγγάρι του Αυγουστου υπόσχεται να αυξήσει την κοινωνική σας δραστηριότητα, να σας κάνει partyanimal και να φέρει παλιές φιλίες που μπορεί να γίνουν κάτι άλλο στο προσκήνιο. Ερωτικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σε ένα ταξίδι, πιθανόν ακόμη και στο εξωτερικό-θα τον/βρείτε μέσα στην πιο ασυνήθιστη παρέα.

 

46e220bad438a77219f0a4f9acbc9119 (1)ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη  για λίγο ακόμη στο ζώδιό σου και τον Άρη στο Σκορπιό, να σου κάνει ένα ωραίο τρίγωνο, ενισχύοντας τη σεξουαλικότητά σου, οι σχέσεις θα είναι στο προσκήνιο, και θα μπορέσεις να εκφραστείς λίγο πιο ελεύθερα αυτό το καλοκαίρι. Ο Δίας στον τομέα των οικονομικών και των αποκτημάτων σου δίνει μεν ευκαιρίες επαγγελματικές, αλλά και σε βάζει σε μια διαδικασία ανασκόπησης. Είναι επίσης σημαντικό να μην αφήσεις εκκρεμότητες όταν φύγεις για διακοπές. Δεν αποκλείεται να προκύψει σχέση μέσα από συνεργασία ή και από τον ευρύτερο εργασιακό χώρο, κάτι που το σκέφτεσαι καιρό, αλλά δεν το είχες μέχρι τώρα τολμήσει. Η Πανσέληνος σε παρακινεί από τη μία να περάσεις καλά, να βάλεις τις σκέψεις σου μια σειρά και-επιτέλους-το παρελθόν στη θέση του! Μάθε να λες Όχι και να το εννοείς, το ίδιο δε ισχύει και για το Ναι σου….

ΛΕΩΝ

Με όλα τα φώτα αλλά και όλους τους πλανήτες να στρέφονται πάνω σου, Λιονταράκι, αποκλείεται να μην έχεις επιτυχία και να μην υπάρχουν άνθρωποι που σε ψάχνουν και αποζητούν την παρέα σου ή θέλουν -το λιγότερο- την ερωτική σου προσοχή. Είσαι hot αυτή την περίοδο! Το θέμα είναι τι θες πραγματικά: ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου. Μην αφήνεσαι στα θέλω των άλλων, μην εκμεταλλεύσαι καταστάσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του Λέοντα, η επιθετικότητα στα λόγια και στο ύφος σου είναι δεδομένα, μια και ο Άρης στο Σκορπιό σου τσιτώνει το νευρικό σύστημα και σε κάνει να αποζητάς με μεγάλη λαχτάρα ό,τι δεν έχεις ή μάλλον όποιον/α δεν έχεις κατακτήσει ακόμη. Το Φεγγάρι στις 10/8 θα σε βοηθήσει  να πάρεις μια απόφαση για το μέλλον μιας σχέσης. Οι ερωτικές ιστορίες αυτής της χρονιάς, οι επιστροφές ατόμων που δεν πήραν αυτό που ήθελαν από σένα, το drama του καλοκαιριού θα σε συνοδεύουν για τα επόμενα 12 χρόνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο στο 12ο σπίτι σου, αποζητάς ηρεμία, ξεκούραση, χαλαρότητα και διακοπές από τις σκέψεις που σε ταλανίζουν. Ερωτικοί σύντροφοι για τους αδέσμευτους θα βρεθούν σε τόπο ηρεμίας και περισυλλογής, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν σε συσκευασία…δασκάλου ή καθοδηγητή! Σου ταιριάζουν οι μεγαλύτεροι και πιο σοφοί, που σε εξιτάρουν και πνευματικά, άλλωστε! Ο Άρης στο Σκορπιό σου κάνει ένα ωραίο εξάγωνο που θα σε βοηθήσει να γίνεις λιγότερο άτολμος και πιο εξωστρεφής, να επιδιώξεις επαφές και επικοινωνία με άτομα που είναι εκτός στενού σου κύκλου. Σχέσεις που δεν έχουν τελειώσει, αναμφισβήτητα καρμικές,  επιστρέφουν στο προσκήνιο, αλλά η εξέλιξη δεν θα είναι απαραίτητα αυτή που αναμένεις…Να προσέξεις γενικότερα την υγεία σου, χρειάζεσαι σίγουρα ξεκούραση και να ακολουθήσεις πιστά τη διαίσθησή σου, ειδικά όταν πρόκειται για νέες γνωριμίες. Γενικώς, αν μπορέσεις, take a break από όλους και όλα.

ΖΥΓΟΣ

Με Δία και τον Ήλιο στον οίκο της φιλίας και των επαφών και την Αφροδίτη να σας κάνει ένα ωραίο εξάγωνο, η έμφαση είναι εκεί και θα παραμείνει μέχρι τέλος του μήνα, ενώ ευνοούνται πού και κάθε είδους ομαδικές δραστηριότητες. Πάτε εκείνο το ταξίδι με το γκρουπ που λέγατε, θα γνωρίσετε σίγουρα κάποιον εκεί! Οι γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα σας βοηθήσουν πολύ στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε κάθε είδους δικτύωση είτε κοινωνική είτε για καθαρά εργασιακούς λόγους. Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σας, φέρνοντας ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Το φλερτ σας βγαίνει πολύ εύκολα και θα το επιδιώξετε με κάθε τρόπο, ίσως και με άτομα υψηλά ιστάμενα (ακόμη και ο προϊστάμενος στη δουλειά, οπότε προσέξτε λιγάκι!).Το φεγγάρι στις 10/8 και ειδικά οι μέρες πριν και μετά από την Πανσέληνο φέρνουν έντονα συναισθήματα, τα οποία αν και παθιασμένα, μπορεί να είναι πολύπλοκα, ανατρεπτικά αλλά και να φέρουν καταστάσεις στην επιφάνεια που θα μπλοκαριστούν μετά.  Όπως και να’χει, ξεκινάει ένας νέος κύκλος στα ερωτικά σας, θετικός και με πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

 

288c36dfa1dc85dfb06d467ed7fcbd44ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ηλιο και το Δία στον 10ο της καριέρας σου, δύσκολα μοιράζεις το χρόνο μεταξύ δουλειάς και σπιτιού. Παρ’ολο που έχεις την ανάγκη να ελέγχεις καταστάσεις και ανθρώπους, κι όσο δύσκολη κι αν είναι η περίοδος αυτή με τον Άρη να σου δημιουργεί εντάσεις εσωτερικές και εξωτερικές, να αυξάνει θυμό και λίμπιντο χωρίς ανταπόκριση, καταφέρνεις πολλά. Από πολλές απόψεις,είναι ένας μήνας γεμάτος νέα ξεκινήματα και αποχαιρετισμούς στο παλιό που δεν σε εξυπηρετεί πια. Μην ξεχνάς ότι έχεις όρια, κι ότι πρέπει να τα βλέπεις και στους άλλους. Όποιοι αυτή την περίοδο δεν σε ικανοποιούν παίρνουν πόδι, γρηγορότερα από ό,τι νόμιζες. Ονειρέψου νέες σχέσεις, πιο light, με περισσότερη διάθεση για παιχνίδι-όσο δύσκολο να είναι αυτό για τον κτητικό, ζηλιάρη, κολλημένο Σκορπιό. Θα έρθουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου, αλλάζοντας το τοπίο και θα σε βοηθήσουν να φύγεις από αδιέξοδες σχέσεις. Η πανσέληνος σε βοηθάει να κάψεις τις γέφυρες με το παρελθόν και να ονειρευτείς νέες φιλίες και συμμαχίες.Θα χτίσεις νέα όνειρα-όχι στην άμμο,αλλά πιο σταθερά, μετά το τέλος του μήνα. Αν και ο έρωτας φέτος το καλοκαίρι θα μοιάζει ανεπαρκής, ή μάλλον δεν θα είναι αυτό που περίμενες, τα καλύτερα έρχονται. Η Αφροδίτη απ τον Καρκίνο σας ανοίγει νέους ορίζοντες και ανοίγει νέες γνωριμίες σας με άτομα από άλλες κουλτούρες αλλά και ταξίδια ή θέματα σπουδών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του Ιουλίου μπορεί να έχετε κάθε είδους προτάσεις για συνεργασίες ή και μια νέα σχέση και μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Το παρελθόν δεν πρέπει να αποτελέσει τροχοπέδη, ειδικά σε θέματα παλιών σχέσεων, που πρέπει να τελειώσουν. Η  Αφροδίτη από τον Καρκίνο κάνει πιο δύσκολα όμως τα συναισθηματικά σας θέματα, αφού σας αφήνει κολλημένους προς τα πίσω, ενώ ίσως και να σας διατηρεί ακόμη σε μπερδεμένες η αδιέξοδες καταστάσεις. Μην επιστρέφετε σε ό,τι σας ταλαιπωρεί. Εκμεταλλευτείτε το θετικό κλίμα  και την καλή διάθεση που θα έχουν γύρω σας οι φίλοι και οι γνωστοί,αλλά και άτομα από το εξωτερικό ή πρόσφατες γνωριμίες από τον επαγγελματικό στίβο. Η τύχη είναι με το μέρος σας με το Δία στο Λέοντα. Αναζητείστε εμπειρίες, ταξίδια, περιπέτεια –ποτέ δεν ξέρετε ποιαν/α θα συναντήσετε εκεί! Το Φεγγάρι σας θυμίζει ότι τα λόγια έχουν δύναμη κι ότι μπορεί εύκολα να πληγώσετε τους άλλους μ’αυτά, αν βιαστείτε να μιλήσετε. Προσοχή σε διενέξεις  και λεκτικές εντάσεις, ειδικά με άτομα που αγαπάτε πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλές είναι σε γενικές γραμμές οι μέρες του Αυγούστου για σας, μια και η Αφροδίτη από τον ευεργετικό Καρκίνο θα εξακολουθεί να λειτουργεί θαυμάσια και για τις σχέσεις σας. Γενικά, βιώνετε μια περίοδο συναισθηματικής ηρεμίας, γαλήνης και ερωτικής ανανέωσης σε μία σημαντική σας σχέση ή θα διευθετήσετε κάποια οικονομικά ή κληρονομικά θέματα, ή θα λήξετε ασύμφορες συνεργασίες που μέχρι τώρα σας απασχολούσαν πολύ, μια και Ήλιος και Δίας περνάνε στο 8ο σπίτι σας που αφορά οικονομικά,εφορίες και κληρονομιές..  Ο Άρης από το Σκορπιό σας δίνει περισσή γοητεία, ερωτική διάθεση, και όρεξη για φλερτ γενικότερα, ενώ ευννοούνται οι…κρυφές σχέσεις και οι γνωριμίες με μη συμβατικά πρόσωπα-ό,τι πρέπει για μια περιπέτεια! Το φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία να ξεχάσετε το παρελθόν και ό,τι σας πίκρανε και να αναζητήσετε ερωτικά το καινούριο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με όλο αυτό τον συνωστισμό πλανητών από το Λέοντα, στο σπίτι των συντρόφων, της συνεργασίας και των σημαντικών σχέσεων γενικότερα, δεν μπορεί παρά να είστε από τους πιο ευνοημένους του φετινού καλοκαιριού. Θέματα σχέσεων λύνονται, γάμοι (ή προτάσεις γάμου) γίνονται, νέοι/ες συνεργάτες φέρνουν θετικές εξελίξεις στη δουλειά σας. Είναι καιρός να πάψετε να φοβάστε την όποια δέσμευση και να μπείτε σε μια μακρόχρονη σχέση με την καρδιά σας- δεν θα σας στερήσει την πολύτιμη ανεξαρτησία σας. Επικεντρωθείτε λοιπόν στις σχέσεις σας αυτή την περίοδο, ενώ μπορείτε ακόμη να αναζητήσετε βοήθεια από φίλους και παλιούς συνεργάτες. Κάντε πράγματα για σας, χωρίς τύψεις και χωρίς ενοχές. Απολαύστε την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιό σας, αγκαλιά με τον/την αγαπημένο/η σας, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Όσο αφόρητα κι αν σας πίεσε ο Κρόνος, ειδικά εσάς του 2ου και 3ου δεκαημέρου, είναι μια πολύ καλή χρονιά για σας, ενώ ο  Άρης από το Σκορπιό σας γεμίζει ενέργεια και κουράγιο.

8caae86fb27984354e92549fbf2ff163ΙΧΘΕΙΣ

Αυτό το μήνα, οι πολλοί πλανήτες στο 6ο σας οίκο,βοηθούν να περάσετε σε μια φάση εσωτερικής αλλαγής, όπου θα θέλετε να φροντίσετε το σώμα σας και τον εαυτό σας γενικότερα. Οι άλλοι σας βρίσκουν πιο κλειστούς από ό,τι συνήθως, αλλά ο γοητευτικός και παθιασμένος Άρης από το Σκορπιό σας κάνει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο και σας βοηθάει να κατακτήσετε όσα θέλετε. Καρμικές σχέσεις που σας βάρυναν αυτό το διάστημα, φτάνουν στο τέλος τους κι αυτό σας ανακουφίζει. Να επικεντρωθείτε στην εργασία σας και να αφοσιωθείτε σε καινούρια πλάνα και νέες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε ακόμη πιο ψηλά. Μήνας ξεκούρασης και περισυλλογής, ιδανικός για να φορτίσετε μπαταρίες. Άνθρωποι μεγαλύτεροι, πιο τρυφεροί και έτοιμοι να σας δώσουν και να προσφέρουν συναίσθημα και παρηγοριά έρχονται κοντά σας και σας απαλύνουν κάθε συναισθηματική πληγή. Το φεγγάρι σας θυμίζει να πάρετε ενέργεια από τους άλλους σ’αυτή τη φάση και να κοιμάστε,  με τον ψίθυρο της θάλασσας να σας χαϊδεύει τ’αυτιά.

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Σχετικά άρθρα:

Λέων ο Μεγαλοπρεπής, από τη Χριστίνα Θεοχάρη

Τα δώρα του Δία για κάθε ζώδιο, από τη Χριστίνα Θεοχάρη

 

You may also like