Γυναικείος οργασμός: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρουν οι άνδρες

Ο οργασμός της γυναίκας είναι ένα από τα μεγάλα μυστήρια αυτής της ζωής, ένα πολύ σύνθετο θέμα, που μπορεί όμως να χαρίσει μοναδικές στιγμές, όχι μόνο στη γυναίκα αλλά και στα δύο μέλη του ζευγαριού. Αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο άντρας είναι πως όσα περισσότερα ξέρει για τον γυναικείο οργασμό, τόσο καλύτερα για το τελικό ερωτικό αποτέλεσμα. Όπως για παράδειγμα τα 10 παρακάτω πράγματα.

1. Δεν σημαίνει πως με κάθε οργασμό η γυναίκα πρέπει να σηκώνει στο πόδι τη γειτονιά. Άμα φτάσει η γυναίκα στο αποκορύφωμα δεν είναι υποχρεωτικό να την ακούσουν δύο τετράγωνα. Πολλές στιγμές απόλαυσης μπορεί να έρθουν χωρίς την παραμικρή ένταση στη φωνή. Και δεν σημαίνει πως εάν δεν ακουστεί κιχ, το σεξ ήταν αποτυχημένο. Κάθε άλλο. 

2. Εάν η μέρα ήταν δύσκολη, αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά. Για να έρθει ο γυναικείος οργασμός πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Εάν η μέρα στη δουλειά ήταν χάλια και τα νεύρα είναι τσιτωμένα, τότε είναι πολύ πιθανό «αυτός» να μην έρθει ποτέ. Και οι άντρες θα πρέπει να μπορούν να το καταλάβουν και να είναι προετοιμασμένοι για μία… νορμάλ βραδιά. 

3. Η γυναίκα ευχαριστιέται το σεξ και χωρίς οργασμό. Δεν σημαίνει πως εάν δεν έρθει, εκείνη δεν θα περάσει όμορφα. Δεν είναι απαραίτητο συστατικό για να χαρεί το σεξ. 

4. Ο κολπικός οργασμός δεν συμβαίνει συχνά. Αυτός ο σπάνιος… Μία έρευνα έδειξε πως το 75%(!) των γυναικών δεν φτάνουν ποτέ σε κολπικό οργασμό μόνο από την διείσδυση. Δεν συμβαίνει συχνά και πολλές γυναίκες δεν είχαν ποτέ την εμπειρία. Αλλά όταν συμβαίνει είναι απίστευτα δυνατός.

5. Η κλειτορίδα χρειάζεται προσοχή και φροντίδα. Η έκσταση και όλα τα συναφή μπορούν να έρθουν μέσω της κλειτορίδας, το μικρό αυτό spot που είναι τόσο κρίσμο για τον γυναικείο οργασμό. Και όσο καλύτερα το μάθουν οι άντρες, τόσα κέρδη θα έχουν. Όλοι οι εμπλεκόμενοι.

6. Εάν δεν ξέρεις που είναι το G-spot δεν θα πρέπει να το κουράζεις. Πολλοί άντρες παθαίνουν ψύχωση με το θέμα και θέλουν να το βρουν σώνει και καλά. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να χαλάνε την ατμόσφαιρα κάνοντας τα πράγματα χειρότερα και προκαλώντας αντί για απόλαυση, πόνο.

7. Η γυναίκα χρειάζεται… προθέρμανση. Χιλιοειπωμένο αλλά οι άντρες το ξεχνούν συνέχεια πως οι γυναίκες χρειάζονται φιλιά, αγκαλιές, χειρονακτικές πρακτικές και πολλά εξτρά για να ανοίξει ο δρόμος προς τον οργασμό. Και εάν τα κάνουν αυτά, είναι πολύ πιο πιθανό να φτάσουν κιόλας εκεί.

8. Λιπαντικό. Ξανά και ξανά. Τα πράγματα εκεί κάτω πρέπει να είναι όπως πρέπει και όχι σαν την έρημο Σαχάρα. Κι αν ο άντρας ρωτάει γιατί, να του εξηγείται πως δεν έχει να κάνει με εκείνον και να μην το παίρνει προσωπικά. 

9. Εάν έρθει ο οργασμός δεν σημαίνει πως πρέπει να τελειώσει το σεξ. H βραδιά μπορεί να συνεχιστεί. Δεν σημαίνει πως επειδή τα καταφέραμε, πρέπει να σηκωθούμε και να ντυθούμε!

1ο. Η γυναίκα μπορεί να έχει πολλαπλούς οργασμούς.
 Δεν είναι μύθος. Και οι πολλές διαφορετικές στάσεις μπορούν να βοηθήσουν σ’ αυτό. Ο πειραματισμός δεν πείραξε ποτέ κανέναν και ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα μόνο καλό κάνει!

Πηγή

You may also like