Η μετάβαση στο φθινόπωρο έχει γεύση… ρετρό!

Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα κι εξακολουθούμε να διανύουμε περίοδο εκπτώσεων. Βέβαια, τα καταστήματα ήδη έχουν ξεκινήσει να προμηθεύονται τα κομμάτια που θα αποτελέσουν την επερχόμενη σαιζόν. Η Bershka υποδέχεται λίγο νωρίτερα το φθινόπωρο και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τη συλλογή Pre Fall.

Η φετινή συλλογή εμπνέεται από τις στυλιστικές επιρροές των δεκαετιών του ’80 και του ’90. Πρωταγωνιστής των μοτίβων φέτος είναι το καρό, το οποίο θα το δούμε σε ένα ευρύ φάσμα κομματιών, όπως σε φορέματα, φούστες, σακάκια, αλλά και σε utility aka “ρούχα εργασίας” items, όπως ολόσωμες φόρμες και σαλοπέτες.

 

Οι οποίες φόρμες είναι ιδανικές και για το μεταβατικό στάδιο ανάμεσα στις σαιζόν!

Φέτος, όμως θα δούμε να πρωταγωνιστεί και το νάιλον, τόσο σε ρούχα όπως jackets αλλά και αξεσουάρ όπως shopping bags και τσαντάκια μέσης, με τις τσάντες να υποστηρίζουν το transparent retro trend.

Στα παπούτσια φέτος η Bershka προσθέτει τα αθλητικά και, παρά τις chunky σόλες τους, τα σχεδιάζει ιδανικά ώστε να ταιριάζουν με ένα street look ή με ένα πιο ρομαντικό στυλ.

Φυσικά από τη συλλογή δε θα μπορούσαν να λείπουν τα T-Shirts με πλήθος επιλογών σε τυπώματα…

… αλλά και τα κομψά tops, όπως cropped και κορμάκια για κάθε γούστο (και περίσταση!)

Φυσικά εγώ σας δίνω απλά μία μικρή ιδέα, οπότε θα σας συμβούλευα να επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα και να ανακαλύψετε τα κομμάτια που φέτος θα ταιριάξουν στην γκαρνταρόμπα σας. Γιατί μην ξεχνάτε…

… ΕΣΕΙΣ δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

You may also like