Η Beauty editor Εύη Τσανάκα βρήκε τα καλύτερα αντηλιακά για λιπαρή επιδερμίδα

Με τα καλοκαιρινά μας μπάνια στον ορίζοντα και την απόλυτη έκθεσή μας στον ήλιο, ήρθε η ώρα να γίνουμε ακόμη πιο σοβαρές σχετικά με την εφαρμογή αντηλιακής προστασίας. Ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούμε αντηλιακό ευρέως φάσματος κάθε μέρα του έτους – με ήλιο και χαλάζι – τείνουμε ξεχνάμε την τεράστια σημασία του, όταν πλέον ο ήλιος μπαίνει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Αλλά τι γίνεται αν έχετε λιπαρό ή επιρρεπές σε ακμή τύπο δέρματος; Δεν υπάρχει δικαιολογία, μιας και οι παρακάτω ελαφριές φόρμουλες φτιάχτηκαν ακριβώς για όλους εσάς.

  1. Φωτοπροστατευτική κρέμα προσώπου για λιπαρό δέρμα ή δέρμα με ακμή. Αποτρέπει την έξαρση της ακμής και προσφέρει ματ αποτέλεσμα. Χωρίς paraben.
  1. Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία με υφή dry-touch. Για ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, κατά των πανάδων. Πολύ υψηλή προστασία για το πρόσωπο από τις UVB/UVA. Διπλή δράση κατά της γυαλάδας, άμεση απορρόφηση, εξαιρετική στεγνό αποτέλεσμα, χωρίς λευκά ίχνη. Ιδανικό για μικτό και λιπαρό δέρμα.
  1. Η Aknicare Sun Face Cream SPF30 είναι κρέμα προσώπου υψηλής αντηλιακής προστασίας, ειδικά μελετημένη για το λιπαρό και με ακμή δέρμα. Έχει σμηγματορρυθμιστική και προστατευτική δράση ενώ παράλληλα ενυδατώνει χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
  1. To Cleanance Solaire SPF30 της Avene προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία του ευαίσθητου δέρματος του προσώπου. Απευθύνεται σε λιπαρά δέρματα με τάσης ακμής. Είναι κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα στον ήλιο και για δέρμα που καίγεται συχνά στον ήλιο. Μπορεί να γίνει εφαρμογή μετά τη χρήση ενός πολύ υψηλού δείκτη προστασίας (SPF 50+).
  1. Μη λιπαρή σμηγματορυθμιστική ενυδατική αντηλιακή κρέμα προσώπου για υγιή ματ όψη καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Tinosorb παρέχει υψηλή προστασία από τη UVΒ και UVΑ ηλιακή ακτινοβολία. Φυσικά Λιγνάνια μειώνουν την έκκριση του σμήγματος και βοηθούν στην καταστολή των πόρων. Συγχρόνως, οι Φυτοστερόλες Σόγιας, καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και συμβάλλουν στην αναγέννησή του, προσδίδοντας έτσι στην επιδερμίδα υγιή και ανανεωμένη όψη.

You may also like