Νέα συγκινητική διαφήμιση μπύρας που αφυπνίζει (+ video)

 

Friends are waiting 1Θυμάστε εκείνη τη γλυκύτατη διαφήμιση της Budweiser για το Super Bowl με το σκυλάκι και το άλογο; Αυτή τη φορά ένας ακόμη χαριτωμένος σκύλος πρωταγωνιστεί σ ‘ένα διαφημιστικό σποτ για λογαριασμό της Budweiser, μέσω του οποίου επισημαίνεται το «Απολαύστε Υπεύθυνα».

Η ιστορία έχει τίτλο «Friends Are Waiting» ξεκινάει μ’ έναν νεαρό και τον καινούργιο του φίλο, ένα κουτάβι Labrador κι απεικονίζεται το πώς εξελίσσεται αυτή η σχέση. Όσοι έχετε ζήσει ή ζείτε ακόμη με σκυλί, σίγουρα ξέρετε πώς πάνε τα πράγματα και φυσικά τα συναισθήματα που γεννά μία τέτοια αλληλεπίδραση. Κάποια στιγμή, ο φίλος του όμορφου Labrador δεν επιστρέφει σπίτι κι η εικόνα κλείνει με τη φράση «για κάποιους η αναμονή δεν τελειώνει ποτέ».

Σκοπός της διαφήμισης είναι να θίξει τη σημασία του κινδύνου που ενέχει ο συνδυασμός αλκοόλ και τιμονιού. Κι αν δεν είναι ο σκύλος που θα περιμένει θα είναι γονείς, θα είναι αδέρφια, θα είναι ένας σύντροφος. Το σίγουρο είναι πως κάποιος θα περιμένει και θα αναρωτιέται πάντα με αγωνία. Και νομίζω πιο ειλικρινής απεικόνιση αυτής της αγωνίας από το θλιμμένο πρόσωπο του σκύλου της διαφήμισης δε μπορεί να υπάρχει.

Το βίντεο κυκλοφορεί ήδη στα social media από τις 19 Σεπτεμβρίου για την Παγκόσμια Ημέρα «Be(er) Responsible» με το hashtag #FriendsAreWaiting και μετράει ήδη – τουλάχιστον μέχρι τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές – πάνω από 9,5 εκατομμύρια views.

Απολαύστε όσο θέλετε το video και φυσικά… υπεύθυνα το ποτό σας!

https://www.youtube.com/watch?v=eubWYPhcEEo

Photos: Google  

 

Προσωπικό σχόλιο: Αν και δε χρειαζόταν αυτή η διαφήμιση για να καταλάβω πως ο συνδυασμός αλκοόλ κι οδήγησης είναι κάκιστος… εντάξει, Budweiser, θα πίνω μόνο τις δικές σου μπύρες. Σταμάτα να μου χτυπάς την ευαίσθητη τη φλέβα! Once again: So. Much. Cuteness!!!

Α, και κάτι ακόμα… Πού είναι ο Φιντελάκος να τον κάνω μια σφιχτή αγκαλιά τώρα που γράφω;;;;

You may also like