Νέα συνεργασία Ben Affleck & David Fincher, από την Α.Αδαμοπούλου

Ben Affleck 2Μετά την επιτυχημένη μεταφορά του βιβλίου της Gillian Flynn «Gone Girl», η ομάδα της ταινίας αποφασίζει να δράσει και πάλι.

Σύμφωνα με το Deadline Hollywood, ο Ben Affleck, ο σκηνοθέτης David Fincher κι η συγγραφέας ετοιμάζονται για μία νέα version του θρίλερ του Alfred Hitchcock του 1951 «Ο Άγνωστος του Express» («Strangers on A Train»).

Η πρώτη ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Patricia Highsmith κι αφορά τη συζήτηση δύο εντελώς αγνώστων μεταξύ τους ανδρών, οι οποίοι συμφωνούν να «ανταλλάξουν» φόνους ώστε να μην αποκαλυφθεί ποτέ το κίνητρο των φόνων. Όσο για τη νέα εκδοχή της ταινίας, η οποία θα φέρει τον τίτλο «Strangers», η πλοκή θα έχει ως εξής:

26171Ο Ben Affleck θα υποδυθεί έναν διάσημο ηθοποιό, του οποίου το ιδιωτικό jet παθαίνει βλάβη κατά τη διάρκεια μίας καμπάνιας για τα Oscar. Τότε ένας πλούσιος επιχειρηματίας θα βρεθεί στο δρόμο του και θα τον εξυπηρετήσει πηγαίνοντάς του με το δικό του μέσο στον προορισμό του.
Ο πρωταγωνιστής θα έχει-και πάλι- ενεργό ρόλο στην παραγωγή της ταινίας. Την ίδια στιγμή, η Warner Bros. Studios ανυπομονεί για το νέο project, επιθυμώντας να επαναλάβει την επιτυχία του «Gone Girl», μια που η ταινία έβγαλε συνολικά κέρδη που αντιστοιχούν στο εξαπλάσιο του budget των εξήντα εκατομμυρίων δολαρίων της ταινίας.

Τα γυρίσματα του «Strangers» αναμένονται να ξεκινήσουν στο τέλος της χρονιάς, αφότου δηλαδή ο Affleck ολοκληρώσει τις υποκριτικές και σκηνοθετικές του υποχρεώσεις για τη μεταφορά του βιβλίου του Dennis Lehane «Live By Night», όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Sienna Miller. Την ίδια στιγμή ο Fincher θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της σειράς «Utopia» του HBO, η οποία είναι remake μίας Βρετανικής σειράς που προβλήθηκε πρώτη φορά στο Channel 4.

Πηγή: The Guardian
Photos: Pinterest  

Προσωπικό σχόλιο: Αν κι ακόμα δεν κατάφερα να δω το «Gone Girl», ανυπομονώ για το νέο project! Κι ας μην είναι 100% Hitchcock!

You may also like