Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας «Life», με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds και Rebecca Ferguson φαίνεται να μας «τραβάει» άμεσα στις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ ο Richard Gere έχει ήδη αποσπάσει θετικές κριτικές ως «Norman». Παράλληλα, ο Μπάντι ο Ροκ Σταρ έρχεται για τους μικρούς μας φίλους.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Life
Είδος ταινίας: Επιστημονικής Φαντασίας
Ηθοποιοί: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, Olga Dihovichnaya, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare
Το Life αφηγείται την ιστορία των έξι μελών του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού που βρίσκεται μπροστά σε μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις στην ιστορία του ανθρώπου: την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στον Άρη. Όσο το πλήρωμα ερευνά, τόσο οι μέθοδοί τους καταλήγουν να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες και η ξένη μορφή ζωής αποδεικνύεται πιο έξυπνη απ’ όσο θα περίμενε κανείς.

Ο Κύριος Τίποτα (Norman)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Richard Gere, Lior Ashkenazi, Michael Sheen, Charlotte Gainsbourg, Dan Stevens, Steve Buscemi
Ο Νόρμαν (Γκιρ) ζει μια μοναχική ζωή στη σκιά της δύναμης και των χρημάτων. Αποφασισμένος να αφήσει το στίγμα του, χρησιμοποιεί κάθε τρόπο για να τα καταφέρει. Τελικά ποντάρει στο σωστό άλογο, κάνοντας ένα ακριβό δώρο, ένα ζευγάρι παπούτσια στον Μίσα Έσελ. Όταν ο Μίσα θα γίνει πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο Νόρμαν θα βρεθεί στο κέντρο ενός γεωπολιτικού δράματος πέρα από οτιδήποτε μπορούσε να φανταστεί, οι επιπτώσεις του οποίου θα μπορούσαν να καταστρέψουν την φήμη που χρειάστηκε όλη του τη ζωή, για να χτίσει.

Ares: Κίνδυνος στο Παρίσι (Ares)
Είδος ταινίας: Επιστημονικής Φαντασίας
Ηθοποιοί: Ola Rapace, Micha Lescot, Thierry Hancisse
Το έτος είναι 2035 και η παγκόσμια τάξη έχει υποστεί δραματικές αλλαγές. Η Γαλλία, με 10 εκατομμύρια άνεργους κατοίκους, αποτελεί μία από τις νέες χώρες κάτω από το όριο της φτώχειας. Ο ταλανισμένος από τα προβλήματα πληθυσμός, αμφιταλαντεύεται μεταξύ του να επαναστατήσει και του να παραιτηθεί, μέχρι που βρίσκει «καταφύγιο» σε ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα: τις υπέρ-βίαιες μάχες μέχρι θανάτου, όπου οι συμμετέχοντες ντοπάρονται νόμιμα. Ο Ρέντα, γνωστός ως «Άρες», είναι ένας βετεράνος μαχητής που βγάζει τα προς το ζην κάνοντας μικροδουλειές για την αστυνομία. Όταν η αδερφή του κατηγορείται για οπλοκατοχή, θα διακινδυνέψει τα πάντα ώστε να καταφέρει να σώσει αυτή και τις κόρες της.

Μπάντι, ο Ροκ Σταρ (Rock Dog) / Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Γιάννης Στεφόπουλος, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Νίκος Νίκας, Γιώργος Ματαράγκας, Χρήστος Σπανός, Γιάννης Υφαντής, Θοδωρής Σμέρος, Γεωργία Ιωαννίδου, Ειρήνη Τσίγκα, Στέφανος Γεωργόπουλος, Κώστας Σεραφειμίδης, Δημήτρης Κουτρουβιδέας, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Πάζιος
Όταν ένα ραδιόφωνο πέφτει από τον ουρανό στα χέρια ενός θιβετιανούμαστίφ, εκείνο θα αποφασίσει να φύγει από το σπίτι του για να γίνει μουσικός, προκαλώντας ένα σωρό απρόσμενα γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like