Οι 3 ασκήσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει για καλοσχηματισμένους μηρούς

Εδώ «κρύβονται» οι μέλλουσες αγαπημένες σας ασκήσεις για τα πόδια.

Τα καλοσχηματισμένα και δυνατά πόδια είναι αυτό που σχεδόν κάθε γυναίκα θέλει να αποκτήσει και ειδικά τα τελευταία χρόνια που η φιλοσοφία της γυμναστικής αρχίζει να αποκτά όλο και περισσότερους ακόλουθους παγκοσμίως. Αυτό καθιστά ιδιαίτερα εύκολο το να αναζητάμε το κατάλληλο πρόγραμμα για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας και η συγκεκριμένη περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ακολουθούν οι τρεις καλύτερες κινήσεις για γυμνασμένους και δυνατούς μηρούς που θα αγαπήσετε μόλις δείτε τα αποτελέσματα.

  1. Side Lunge με Glider: Αν δεν έχετε τα glider της φωτογραφίας, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χάρτινο πιάτο, πλαστικό καπάκι ή πετσέτα για τα πιάτα, στη θέση του, ως μέσο για να γλιστρήσετε το πόδι σας στο πλάι. Αυτή η κίνηση είναι εξαιρετική για την τόνωση των γλουτών και των μηρών!
  2. Leg circles με βάρη: Αυτή είναι μια διάσημη κίνηση Pilates που έχει επικρατήσει λόγω της αποτελεσματικότητάς της. Ξαπλώστε στο πλάι και, με το ένα πόδι σηκωμένο ψηλά, κάντε κυκλικές κινήσεις, έχοντας δέσει έξτρα βάρος πάνω του.
  3. Lying Double Leg Lift: Αυτή είναι μία απίστευτη κίνηση για να τονώσετε τους μηρούς σας, γιατί στοχεύει και στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς μύες του άνω μέρους των ποδιών. Είναι αποτελεσματική και εύκολη να γίνει είτε στο γυμναστήριο είτε στο σπίτι.

Πηγή

You may also like