Ο Leonardo Di Caprio πρωταγωνιστεί στο νέο θρίλερ του Martin Scorsese

The Dream-Team is back, people!

Το 2002 αν αγνοία του σήμανε την αρχή της γέννησης μιας συνεργασίας, για την οποία όλο το κινηματογραφικό στερέωμα θα είχε να μιλά για πολύ καιρό. Ήταν τότε που για πρώτη φορά ήρθαν σε επαφή δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος, ο Martin Scorsese και ο Leonardo Di Caprio, για τη δημιουργία της επιτυχημένης ταινίας «Gangs of New York». Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι έκτοτε θα ακολουθούσαν μερικές από τις πιο διάσημες ταινίες του Hollywood (The Aviator, The Departed, Shutter Island, The Wolf of Wall Street), που κάθε φορά θα κατάφερναν να αποφέρουν εκατοντάδες εκατομμύρια στο παγκόσμιο BoxOffice.

Συνεχίζοντας την «παράδοση», ανάμεσα στα επόμενα δημιουργήματα του Αμερικανού σκηνοθέτη βρίσκεται το αστυνομικό θρίλερ «Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI», που θα φέρει ξανά στο προσκήνιο το dream team Scorsese-Di Caprio. Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και στη δολοφονία μελών της Ινδιάνικης φυλής Osage στην Oklahomaτη δεκαετία του 1920, μετά την ανακάλυψη πετρελαίου στη γη τους. Αυτοί οι μυστηριώδεις θάνατοι αποτέλεσαν μία από τις πρώτες υποθέσεις ανθρωποκτονίας του FBI.

«Όλος ο κόσμος της δεκαετίας του 1920 των Ινδιάνων που έμεναν εκεί πρέπει να ανακατασκευαστεί για το ‘Flower Moon’», είπε ο σχεδιαστής παραγωγής του Scorsese, Dante Ferretti, που, όπως δήλωσε, περιμένει να «αρχίσει τις προετοιμασίες της ταινίας το Σεπτέμβριο, γιατί ο Scorsese θα κάνει τα γυρίσματα κατευθείαν μετά το τέλος του ‘The Irishman’».

To concept βασίζεται στο best-seller βιβλίο του David Grann κι αναμένεται να αρχίσει τα γυρίσματα την Άνοιξη του 2018.

You may also like