Ποιο είναι το ιδανικό μαγιό για εσάς με βάση τον σωματότυπό σας

Κάθε καλοκαίρι οι γυναίκες έχουμε πάντα την ίδια απορία. Ποιο μαγιό θα μας ταίριαζε καλύτερα. Μπορεί η Pamela Anderson να φορούσε τα κλασικό πλέον κόκκινο ολόσωμο μαγιό, ή μπορεί οι άγγελοι της Victoria’s Secret να προτιμάνε τα καυτά μπικίνι, αλλά ταιριάζουν αυτά τα μαγιό και σε εμάς? Επίσης τα τελευταία 3-4 χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας τα brasilian και πλέον οι περισσότερες γυναίκες τα προτιμάνε. Ταιριάζουν σε όλες όμως? Πάμε λοιπόν να δούμε ποιο μαγιό είναι το καταλληλότερο για εμάς με βάση το σωματότυπό μας..

 

Ολόσωμο μαγιό
Η αλήθεια είναι πως καμουφλάρει μια χαρά την κοιλιά μας και γενικά σουλουπώνει λίγο όσες γυναίκες έχουν ψωμάκια στα πλαϊνά της κοιλιάς. Επίσης με βάση τα δυνατά σας σημεία μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο ολόσωμο μαγιό για εσάς. Για παράδειγμα αν έχετε ωραία γυμνασμένη πλάτη μπορείτε να πάρετε ένα εξώπλατο ολόσωμο. Αν έχετε ωραίο στήθος μπορείτε επίσης να βρείτε ένα εντυπωσιακό ολόσωμο που θα τονίζει το μπούστο σας.

Μπικίνι μαγιό
1) Αν έχετε κοντά πόδια ή κορμό
Καταρχάς τα μαγιό με κάθετες ρίγες ψηλώνουν το σώμα, οπότε εκμεταλλευτείτε αυτήν την πληροφορία. Επίσης τα μονόχρωμα μαγιό (για όσες δεν αγαπάνε τα ριγωτά) είναι επίσης μία καλή λύση γιατί μακραίνουν τον κορμό. Ειδικά οι nude αποχρώσεις είναι must γιατί σας ψηλώνουν και επίσης είναι σούπερ σέξι καθώς δημιουργούν αυτήν την εντύπωση του γυμνού.
Αποφύγετε τα σορτσάκια ή τα μαγιό τύπου φούστας γιατί κονταίνουν το σώμα. Εάν είστε μικροκαμωμένη από τη μέση και πάνω.

2)Αν έχετε μακρύ κορμό
Τα αξεσουάρ είναι ο απόλυτος σύμμαχος όσων γυναικών έχουν μακριά πόδια και γενικά μακρύ κορμό. Φορέστε λοιπόν άφοβα κοσμήματα και εμπλουτίστε και το μαγιό σας. Οι οριζόντιες ρίγες είναι για εσάς κατάλληλες και αν προτιμάτε τα ολόσωμα μαγιό τότε φροντίστε να φορέσετε κάποιο με κοψίματα στα πλαϊνά.
Αποφύγετε τα μαγιό με κοντή λαιμόκοψη, όπως επίσης και τις σκούρες αποχρώσεις.

3)Αν είστε μικροκαμωμένη από τη μέση και πάνω
Είστε τυχερές καθώς τα brazilian μαγιό, είναι ιδανικά για εσάς.Οι Βραζιλιάνες έχουν τέτοιου είδους σωματότυπο γι’αυτό και τα προτιμάνε. Επίσης τα μαγιό τριγωνάκια είναι κατάλληλα για εσάς, όπως επίσης και τα στράπλες.
Αποφύγετε τα μαγιό που έχουν πολύ ύφασμα, τύπου Tankinis.

4)Αν είστε μεγαλόσωμη από τη μέση και πάνω
Φορέστε μπικίνι με ενίσχυση για να τονίσετε το μπούστο σας. Τα τριγωνικά μπικίνι με φαρδιές τιράντες που δένουν στο λαιμό είναι επίσης μία καλή λύση για εσάς.
Αποφύγετε τα μικροσκοπικά τριγωνάκια και τα στράπλες.

5)Σώμα με καμπύλες
Τα μαγιό σε στυλ σλιπάκια είναι καλή λύση για εσάς που έχετε καμπύλες αλλά δεν έχετε ιδιαίτερα γυμνασμένο σώμα. Αυτό το μαγιό θα καμουφλάρει αρκετά τις ατέλειές σας.
Αποφύγετε τα παράξενα σχέδια, τα παραφορτωμένα μαγιό και γενικώς οτιδήποτε εκκεντρικό. Προτιμήστε απλά και ουδέτερα σχέδια.

6)Σώμα κλεψύδρα
Οι γυναίκες με τον συγκεκριμένο σωματότυπο είναι τυχερές καθώς έχουν ίσως το πιο ισορροπημένο σώμα με λεπτή μέση και γοφούς. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία έχετε άπειρες επιλογές και τα περισσότερα μαγιό σας ταιριάζουν.
Αποφύγετε τα βαρετά μαγιό, όχι επειδή δε σας ταιριάζουν αλλά επειδή έχετε την τύχη να διαθέτετε το ιδανικό σώμα για πειραματισμούς. Οπότε φορέστε ό,τι πιο περίεργο επιθυμείτε. Σας πάνε όλα!

7)Σώμα αθλητικό
Από τη μία πλευρά είστε τυχερές και μπράβο σας που καταφέρατε αυτό που πολλές γυναίκες προσπαθούν να καταφέρουν. Προσπαθήστε όμως να φορέσετε ένα μαγιό που να τονίζει τη θηλυκή σας πλευρά. Τα ολόσωμα είναι τέλεια για εσάς και θα δείχνουν άψογα πάνω σας. Τα μπικίνι επίσης, όπως επίσης και τα brazilian.
Αποφύγετε τα αθλητικά μαγιό. Μπορεί να είναι σέξι τα γυμνασμένα σώματα αλλά δεν είναι καθόλου σέξι να βλέπεις γυμνασμένες κοπέλες να φοράνε αθλητικά μαγιό.

8 ) Σώμα αχλάδι
Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι περισσότερες Ελληνίδες και είναι το κλασικό μεσογειακό σώμα!! Επιλέξτε ένα μπικίνι που είναι πιο έντονο το πάνω μέρος του, με μονόχρωμο το κάτω μέρος του. Αυτό θα τραβήξει τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματός σας και όχι τόσο στο κάτω.
Αποφύγετε το κάτω μέρος του μαγιό σας να είναι έντονο και γενικά εκκεντρικό. Προσπαθήστε να βρείτε ένα πολύ απλό μαγιό και δώστε έμφαση στο πάνω μέρος.

You may also like