Food4Good : Μαγειρεύουμε για την Παγκόσμια Ημέρα Κέικ, πάντα για καλό σκοπό (3/5)

92b84b89af9a4c1c28f1362ea4f3e346Γνωρίσαμε την Έυα Μονοχάρη, από το FunkyCook.gr και εμπνεύστρια του Food4Good , στις Ψηφιακές Γειτονιές και τώρα μας πρότεινε ως The K-magazine να συμμετέχουμε κι εμείς αυτή τη φορά στο επόμενο event, που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κέικ, το αυτό το Σάββατο στο six d.o.g.s .

Μαζί με το Βιτάμ, στον κήπο του six d.o.g.s., 20 bloggers συγκεντρώνονται και δημιουργούν έναν υπέροχο μπουφέ με υπέροχα φρεσκοψημένα κέικ, γλυκά και αλμυρά. Με γενική είσοδο 5€ όσοι παρευρεθούν μπορούν να απολαύσουν τις υπέροχες δημιουργίες, ενώ όλα τα χρήματα θα διατεθούν στην στήριξη του Π.Ε.Γ.Κ.Α.Π.-Ν.Υ. (Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων).

Κάθε χρόνο, η 3η Κυριακή του Μαΐου είναι μια ημέρα αφιερωμένη στη χαρά της δημιουργίας και του ψησίματος κέικ! «Εσύ, για ποιον θα φτιάξεις κέικ;» είναι η φετινή πρόκληση και ας δεσμευτούμε όλοι στις 18 Μαΐου να φτιάξουμε ένα κέικ για κάποιον ξεχωριστό, κάποιον δικό μας που θέλουμε να του δείξουμε την αγάπη μας και να τον ευχαριστήσουμε για όσα κάνει για εμάς!

Στο www.worldbakingday.gr βρίσκουμε υπέροχες συνταγές για μοναδικά κέικ και εμπνεόμαστε! Φτιάχνουμε κέικ για τους γονείς που όσο και αν μεγαλώνουμε μας στηρίζουν με κάθε τρόπο, για τα παιδιά που πλέον σταμάτησαν να «τσιρίζουν» όταν δεν γίνεται το δικό τους, για τον φίλο ή τη φίλη που είναι πάντα δίπλα μας, για τον συνάδελφο που μας στηρίζει καθημερινά στη δουλειά!

Και φυσικά μπαίνοντας στο www.vitam.gr αλλά και στη σελίδα του Βιτάμ στο Facebook  βρίσκουμε συνταγές, μυστικά και tips για τα κέικ μας, βλέπουμε τι ψήνει ο υπόλοιπος κόσμος και κερδίζουμε υπέροχα baking δώρα!

Εσείς, για ποιον θα φτιάξετε κέικ;  Δώστε τη δική σας «υπόσχεση» τώρα!

Where: six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, τηλ. 210 3210510
When: Σάββατο 3 Μαΐου 2014, 11:00-15:00
Ανοιχτό μπουφέ: 5€

Την ιδέα μοιράζονται και υποστηρίζουν οι: Ελένη Βονισάκου: The Foodie Corner www.thefoodiecorner.gr Εύα Μονοχάρη: Funky cook www.funkycook.gr Αθηνά Πάνου: Sugar Buzz www.santie-athina.blogspot.gr Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου-Μαραγκουδάκη:Sabor www.saborconna.blogspot.com Έλενα Σμπώκου: Elena’s Cooking www.elenascooking.blogspot.com Άρτεμις Τσίπη: Wonderfoodland www.wonderfoodland.gr Μαριλίτα Χατζηβασιλείου: Gourmelita www.gourmelita.blogspot.com

You may also like