Τα εργαλεία ομορφιάς έχουν ημερομηνία λήξης;

Νομίζετε πως τα μόνα που χρειάζονται ξεσκαρτάρισμα κάθε τόσο, είναι τα ίδια μας τα καλλυντικά; Γνωρίζατε πως τα εργαλεία της ομορφιάς μας, έχουν ημερομηνία λήξης; Και ποιος θα μπορούσε να μας απαντήσει πιο υπεύθυνα, από τους δερματολόγους. Αν θέλετε να μάθετε πόσο καιρό μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ, πριν χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε, διαβάστε τι μας είπαν.

1. Η αγαπημένη μας Clarisonic, βρίσκεται στη πρώτη γραμμή του οπλοστασίου της ομορφιάς μας, και όχι άδικα. Πόσο σίγουροι είστε όμως, αν θα πρέπει να αντικαταστήσετε ή όχι την κεφαλή της; Η απάντηση είναι, ένα μεγάλο και δυνατό ναι! Η ίδια η εταιρεία συνιστά να αλλάζετε της κεφαλή της βούρτσας κάθε τρεις μήνες. Τα καλά νέα είναι ότι η αντικατάσταση των κεφαλών της βούρτσας Clarisonic είναι εξαιρετικά εύκολη, μιας και η εταιρεία προσφέρει μια υπηρεσία κατά την οποία σας στέλνει στη πόρτα σας την καινούργια κεφαλή, όσο συχνά θέλετε εσείς.

2. Το τσιμπιδάκι για τα φρύδια, είναι κάτι που σπανίως ανανεώνουμε. Ο κυριότερος λόγος για να αγοράσουμε καινούργιο, είναι είτε γιατί χάσαμε το παλιό, είτε γιατί θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποιο καινούργιο που μόλις βγήκε στην αγορά. Οι ειδικοί, μας συμβουλεύουν πως εάν καθαρίζουμε τις άκρες του με οινόπνευμα πριν και μετά από κάθε χρήση, τότε είναι πολύ πιθανό να το έχουμε για όλη μας τη ζωή.

3.Το σφουγγαράκι του μακιγιάζ, είναι ίσως εκείνο που καταπονείται περισσότερο και έχει την μικρότερη διάρκεια ζωής. Εάν θέλετε να την παρατείνετε, θα πρέπει να το καθαρίζετε σε εβδομαδιαία βάση. Παρ’όλα αυτά, κάθε τρεις μήνες περίπου, θα πρέπει να το αλλάζετε. Ο αποχρωματισμός τους κατά τόπους, καθώς και πιθανά σκισίματα, είναι οιωνοί πως πρέπει να το αντικαταστήσετε άμεσα.

4. Εάν είστε κάτοχος μιας απολεπιστικής πετσέτας σώματος – όπως η Body Polisher από το The Body Shop την οποία και λατρεύουμε – που μπορεί να απομακρύνει απαλά τα ξηρά, νεκρά κύτταρα του δέρματος, έχουμε υπέροχα νέα. Αντί να πετάξετε και να αντικαταστήσετε την πετσέτα σας μετά από μερικούς μήνες, μπορείτε απλώς να την βάλετε στο πλυντήριο, μαζί με τις υπόλοιπες πετσέτες σας για έναν καλό καθαρισμό. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει πως θα την έχετε για πάντα. Προτείνουμε λοιπόν, να την αντικαταστήσετε όταν αρχίσει να χάνει την απολέπιση της, να αποχρωματίζεται, ή και τα δύο.

You may also like