Τα νέα smartwatch της Verizon είναι ξεκάθαρα το επόμενο gadget crush μας

Τεχνολογία και design ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Είναι αλήθεια ότι τα smartwatch τα τελευταία χρόνια, που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην αγορά, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην επικαιρότητα των τεχνολογικών αφίξεων λόγω της πρακτικότητας και του designπου μπορούν να προσφέρουν στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο. Σε αυτόν τον σκοπό κινείται και η Verizon, η μεγαλύτερη υπηρεσία ασύρματων επικοινωνιών στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2014, που ανακοίνωσε την online κυκλοφορία του smartwatch«Wear24» στα μέσα του επόμενου μήνα και, πιο συγκεκριμένα, στις 11 Μαΐου.

To νέο αυτό αδιάβροχο smartwatch 1.39 ίντσας βασίζεται στο AndroidWear 2.0 και προσφέρει 4GLTE συνδεσιμότητα στο δίκτυο της Verizon ενώ διαθέτει NFCγια το Android Pay. Έχει χωρητικότητα 4GB, RAM 768MB και επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100 και διαθέτει μπαταρία 450mAh με ασύρματη φόρτιση. Φυσικά, από τα χαρακτηριστικά του δε λείπει o αισθητήρας του καρδιακού ρυθμού και το Wi-Fi.

Η εταιρεία θεωρεί το Wear24 ανταγωνιστή άλλων διάσημων smartwatch, του LG WatchSport και του Huawei Watch 2, με το Wear24 να είναι εξοπλισμένο με ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία.

Για όποιον ενδιαφέρεται να το αποκτήσει, το συγκεκριμένο μοντέλο θα κυκλοφορεί σε τρία χρώματα (stainless steel, gun metal black, rose gold) και η επίσημη τιμή αγοράς θα είναι τα 350 δολάρια.

You may also like