Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine!  Σχεδόν φτάσαμε στα μισά του Σεπτέμβρη και ευτυχώς ο καιρός, πλην μερικών εξαιρέσεων, μας κάνει τη χάρη και μας παρατείνει την καλοκαιρινή διάθεση! Ας δούμε, όμως, με λεπτομέρειες τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Για την Αθήνα:

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Αθήνα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 26°C και 32°C. Οι βοριάδες εντάσεως περίπου 3 μποφόρ που θα πνέουν στη διάρκεια της ημέρας θα προσφέρουν ανάσες δροσιάς.

Τι προτείνουμε;

Η βερμούδα “ζιπ κιλότ” παραμένει μία αγαπημένη τάση στη μόδα καθώς είναι κομψή και συνάμα θηλυκή. Καθώς, λοιπόν, είναι από μόνο του ένα εντυπωσιακό ρούχο, μπορεί να συνδυαστεί ακόμη και με ένα απλό Tee με κάποια στάμπα. Αν, μάλιστα, φορέσετε κι ένα ζευγάρι peep toe μποτίνια αστραγάλου, θα δημιουργήσετε αυτόματα ένα εξαιρετικό street chic look, ενώ μία τετραγωνισμένη τσάντα ώμου είναι μία βολική επιλογή για τα προσωπικά σας είδη. Από κοσμήματα αρκεί ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια (τα κρόσσια εξακολουθούν να είναι ένα δημοφιλές trend) και βεβαίως, δεν αφήνουμε τα μάτια μας απροστάτευτα ενάντια στον ήλιο του Σεπτέμβρη, με τους χρωματιστούς φακούς να δίνουν έναν hype χαρακτήρα στην εμφάνισή σας! Αν τυχόν, θέλετε να έχετε μαζί σας κι ένα ελαφρύ πανωφόρι για παν ενδεχόμενο, τότε ένα denim jacket είναι μία καλή επιλογή!

Για τη Θεσσαλονίκη:

Λιακάδα θα περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη με θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται μεταξύ 23°C και 29°C. Παράλληλα, ενώ το πρωί θα πνέουν αδύναμα βοριαδάκια (εντάσεως περίπου 2 μποφόρ), αυτά θα μεταβληθούν σε ανέμους νότιας διεύθυνσης εντάσεως περίπου 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Ένα cropped παντελόνι κοστουμιού σε συνδυασμό με ένα denim πουκάμισο (το αν θα έχει κάποιο κέντημα ή στολισμό το αφήνω σε σας!) είναι ένας στυλάτος συνδυασμός, επίσης με street chic αύρα. Συνδυάστε τα δύο κομμάτια με mules σε έντονο χρώμα (ειδικά αν το παντελόνι είναι σε πιο γήινη απόχρωση) και μία tote τσάντα πλούσια σε χρώματα! Ένα statement κολιέ πάνω από το πουκάμισο (έχοντας, δηλαδή, το γιακά του κλειστό μέχρι επάνω) θα δώσει ιδιαίτερη λάμψη στην εμφάνισή σας, ενώ ακόμη μπορείτε να σηκώσετε τα μανίκια σας ώστε να φορέσετε ένα φαρδύ βραχιόλι στα χέρια σας! Εννοείται πως κι εσείς, καρντασίνες μου, θα έχετε ετοιμοπόλεμα τα γυαλάκια σας για τον ήλιο!

Το denim, ειδικά κατά την έναρξη της φθινοπωρινής σαιζόν που οι θερμοκρασίες “παίζουν”, είναι μία κατηγορία ρούχων “πασπαρτού”. Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να σας δώσω μερικές γεύσεις από τις νέες συλλογές της Springfield

… αλλά και της GAP!

Όσο για το styling των μαλλιών σας, ένα χαμηλός ατημέλητος κότσος είναι το ιδανικό χτένισμα, καθώς είναι κομψός και φυσικά διατηρεί λίγη ακόμη από την πολυαγαπημένη καλοκαιρινή ανεμελιά!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like