Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 17 Μαΐου

Διανύσαμε ήδη το μισό Μάη, οι συννεφιές ακόμη κάνουν συχνά την εμφάνισή τους και τις τελευταίες μέρες η βροχή έμοιαζε να είναι υπ’ ατμόν να ξεσπάσει σε ανυποψίαστο χρόνο. Κι όταν αυτό έγινε… κυριολεκτικά του έδωσε και κατάλαβε και μάλιστα δημιουργώντας αρκετά προβλήματα. Όπως και να έχει, όμως, δε γίνεται να μείνουμε κλεισμένοι στο σπίτι επ’ αόριστον. Οπότε, κορίτσια μου, ας δούμε την αυριανή πρόγνωση και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Αναμένονται νεφώσεις που θα πυκνώσουν από το μεσημέρι κι έπειτα, ενώ δεν αποκλείονται και σποραδικές βροχές κατά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 17°C και 27°C κι οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μεταβλητοί εντάσεως ως 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Όποιες κι αν είναι οι εκάστοτε τάσεις, το navy look είναι ένα αθάνατο ενδυματολογικό στυλ που έχει αγαπηθεί από όλες μας! Εκεί στοχεύουμε, λοιπόν. Ξεκινάμε με το παντελόνι το οποίο θα συνιστούσα για αλλαγή να ξεφύγει λίγο από το κλασσικό cropped slim και να βασιστούμε σε άλλο “κόψιμο”, όπως το flared. Έπειτα προσθέτουμε το αθάνατο top “μαρινιέρα”, ιδανικά με μία φρέσκια πινελιά όπως το off-shoulder. Aν θέλουμε να έχουμε μαζί μας ένα λεπτό πανωφόρι, το blue blazer θα συμπληρώσει άψογα το look! Το φοράμε με τα μανίκια ανασηκωμένα! ;)

 

Φέτος στα παπούτσια μία από τις τάσεις που θα δούμε ακούει στο όνομα “kitten heel”. Είναι το ύψος του τακουνιού που δεν είναι πολύ χαμηλό για να θεωρηθεί υπερβολικά casual αλλά είναι όσο ψηλό χρειάζεται για street chic εμφανίσεις όπως ακριβώς το navy look. Με δεδομένες τις αυριανές καιρικές συνθήκες, θα συνιστούσα ένα κλειστό παπούτσι, αλλά το slingback είναι αξιαγάπητο!

Tabitha Simmons slingback kitten pumps

Αχ, αυτές οι totes… Στο κατάλληλο μέγεθος ώστε και κομψές να είναι αλλά και να μας επιτρέπουν να παίρνουμε μαζί μας και κάτι παραπάνω από τα απολύτως απαραίτητα – γυναίκες είμαστε, πάντα κάτι θα πρέπει να υπάρχει στην τσάντα μας εκτός από πορτοφόλι, κλειδιά και κινητό!

Miu Miu tote bag

Δώστε λάμψη στο look με πινελιές εμπνευσμένες από τη Swarovski…

Swarovski jewelry

… και μην παραλείψετε να δείτε τη συλλογή γυαλιών του brand, μια που τα μάτια μας είναι πολύτιμα και πρέπει να έχουμε τα γυαλιά μας πάντα ετοιμοπόλεμα!

Swarovski sunglasses

Τέλος, για τα μαλλιά σας, προτιμήστε μία αλογοουρά πιασμένη κάτω από το σβέρκο – τόσο κομψά ατίθασο χτένισμα!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς! Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like