“Άντρες έτοιμοι για όλα” βάζουν “Ψύλλους στ’ αυτιά” , από τη Ναταλία Αργυράκη

FM120928_2793a

Εν συντομία να σας ξαναπώ ότι είμαι άνθρωπος των άκρων και τα ακραία συναισθήματα τα επιζητώ μέχρι και σε μια θεατρική παράσταση. Δηλαδή: ιδανικά θα ήθελα ή να με συγκλονίσει με το δράμα της (γροθιά στο στομάχι που λέμε) ή να με κάνει να ξεκαρδιστώ μέχρι δακρύων.
Συνήθως παρακολουθώ ελάχιστες κωμωδίες (ή τουλάχιστον πολύ λιγότερες από τα δραματικά έργα που βλέπω) γιατί κατά βάθος τον θέλω τον πόνο και το δάκρυ το θέλω.

Φέτος αποφάσια να αλλάξω λίγο την τακτική αυτή, γιατί κατά μία πολύ ευνοϊκή σύμπτωση, δέχτηκα προσκλήσεις για δύο κωμωδίες που μου χάρισαν τόσο γέλιο και απόλαυση σε ημέρες που τα είχα μεγάλη ανάγκη. Κι αυτή η ανακούφιση στο τέλος της βραδιάς είναι βάλσαμο σε μια καθημερινότητα όπου το γέλιο γίνεται πολυτέλεια.

 

Σας προτείνω λοιπόν:

1) Το Άντρες Έτοιμοι για Όλα των Stephen Sinclair και Anthony McCarten σε διασκευή-σκηνοθεσία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου με τους Κώστα Κόκλα, Κώστα Ευρυπιώτη, Θανάση Ευθυμιάδη, Γιάννη Τσιμιτσέλη και Μάνο Ιωάννου μαζί με τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαίρη Σταυρακέλη, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη. Εδώ θα γελάσετε μέχρι δακρύων και θα απολαύσετε και ανδρικό στριπτίζ.
(Θέατρο Λαμπέτη)
και

2) Το Ψύλλοι στ’ Αυτιά του Ζωρζ Φεϊντό σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη (σε διπλό ρόλο), Σοφία Μουτίδου, Μίνα Αδαμάκη, Κώστα Αποστολάκη, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Πάνο Βλάχο. Θα ενθουσιαστείτε με τα σκηνικά και τα κοστούμια, με τον Πάνο Βλάχο που μιλάει μόνο με φωνήεντα και θα ταξιδέψετε γελώντας στην belle epoque. (Θέατρο Αλίκη)

*και για τις δύο παραστάσεις θα βρείτε πληροφορίες/ημέρες παραστάσεων/εισιτήρια στο

* η Ναταλία Αργυράκη ειναι δημοσιογράφος στο περιοδικό ΟΚ και έχει το δικό της   blog το the-red-studio.blogspot από το οποίο αναδημοσιεύουμε το κείμενο

Πηγή: http://the-red-studio.blogspot.gr

Σχετικά άρθρα:

Cabaret , από τη Ναταλία Αργυράκη

Και φέτος θα ξαναδούμε την παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην

Καμίλ Κλοντέλ: Mudness

You may also like