Άντρες και καλσόν… Μύθοι και Αλήθειες! , από την Jasmine Altunyan

c94738f3fbed06d5fa1587843aa773e1Οι κάλτσες και τα καλσόν είναι τα απόλυτα αξεσουάρ του χειμώνα και η αλήθεια είναι πως εμείς οι γυναίκες δίνουμε μεγάλη έμφαση σε αυτά και αυτός είναι και ο λόγος που οι διάφορες εταιρίες κάθε χειμώνα βγάζουν καινούριες σειρές με σχέδια και χρώματα. Το ερώτημα είναι όμως τι λένε οι άντρες για αυτά και ποιά είναι εκείνα που προτιμούν ιδιαιτέρως;

Κάνοντας μια μικρή έρευνα, ανακάλυψα πράγματα που, για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν μου είχαν περάσει από το μυαλό. Σας παραθέτω λοιπόν την λίστα με τα καλσόν κατά σειρά προτίμησης των αντρών (γιατί ας μην γελιόμαστε, οι περισσότερες από εμάς τα καλσόν τα φοράμε με κοντά φορεματάκια για να αρέσουμε στο αντίθετο φύλο.)

1. Αυτό που όλοι οι άντρες θεωρούν όχι απλά άσχημο, αλλά απαράδεκτο, είναι το καλσόν στο χρώμα του δέρματος. Κορίτσια εγώ σοκαρίστηκα όταν μου το είπανε γιατί πραγματικά, πέραν του ότι το προτιμούσα σχεδόν πάντα, θεωρούσα πως είναι πιο όμορφο γιατί ακριβώς δεν φαίνεται… ε λάθος!! (Περιττό να σας πω πως τα πέταξα όλα τα μπεζ καλσόν μου)

2. Τα πολύχρωμα καλσόν με σχέδια ενώ είναι πολύ στην μόδα, (αν και είδα κάποια φετινά σχέδια και δεν μου άρεσαν καθόλου) είναι παντελώς αδιάφορα για τους άντρες, οι οποίοι μάλιστα δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν τις διαφορές τους από τα κολάν με σχέδια.

cameron_russell_calzedonia_fall_winter_2010_campaign_2JmIQoQ_sized3. Τρίτο στην λίστα είναι τα μαύρα σκέτα καλσόν, που ενώ μοιάζουν με κολάν, φαίνεται και λίγο το πόδι. Αυτό που λέμε 40D και φοριέται με τα πάντα. ΟΚ εδώ δεν έχω κάποια αντίδραση. Τους είναι και αυτά κάπως αδιάφορα. Τι να πει κανείς;

4. Καθώς κατεβαίνουμε την λίστα μας φαίνεται πως σχετικά ψηλά στην προτίμηση βρίσκονται τα λεπτά μαύρα ή γκρι καλσόν. Είναι πιο σέξι κατά γενική ομολογία, ενώ πολλοί είπαν πως το πόδι φαίνεται πιο όμορφο.

5. Μια θέση πριν από την κορυφή βρίσκονται τα μαύρα λεπτά καλσόν ή κάλτσες (εδώ υπήρξε διαφωνία) με την γραμμή από πίσω. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα συντριπτικό ποσοστό αντρών δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητο στην θέα μιας γυναίκας που φοράει αυτό το καλσόν.

tumblr_lhjk6qV6HB1qd7n5mo1_500_large6 Πρώτη θέση στην λίστα προτίμησης βρίσκονται ( ναι ναι καλά το φανταστήκατε ) τα διχτυωτά καλσόν. Εντάξει, ξέρουμε όλες πως είναι πρόστυχα και άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που τα φοράμε (και μην ακούσω άλλες δικαιολογίες…;-)).

Θα ήθελα τέλος να δώσω τις ευχαριστίες μου στους φίλους μου Σταμάτη, Μιχάλη, Στράτο, Γιάννη, Φίλιππο, Κώστα, Γιώργο, Άγγελο και Νίκο για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τα φιλιά μου,
Jasmine (Asiko) ALtunyan

You may also like