Άρωμα του ελληνικού design στο Andydote Mid-Season Party

Περιμέναμε με ανυπομονησία το συγκεκριμένο πάρτυ. Με την Αντιγόνη Βιντιάδη που είχε την έμπνευση για το Andydote Fashion Fair πριν από μερικούς μήνες και το διοργανώνει  για δεύτερη φορά τον Σεπτέμβριο, κάναμε συζητήσεις επί συζητήσεων προκειμένου να γίνουν όλα στην εντέλεια! Και τα κατάφερε υπέροχα!

Στο πρώτο Andydote MidSeason Party, 30 Έλληνες δημιουργοί μόδας παρουσίασαν τις τάσεις για τον επόμενο χειμώνα. Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Πολιτισμού “Αθηναϊς“, λειτουργεί σαν γέφυρα μεταξύ των δυο διαδοχικών εμπορικών εκθέσεων μόδας Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου και έχει ως στόχο την προώθηση Ελλήνων δημιουργών μόδας.

Στην εκδήλωση ήταν καλεσμένοι άνθρωποι που έχουν άμεση σχέση με τον χώρο της μόδας και του design. Πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, προσέλκυσε σημαντικό αριθμό ανθρώπων του χώρου της μόδας, όπως τους: Δομηνίκη Βασιαγεώργη (ενδυματολόγος),  Κατερίνα Παπανικολάου (ενδυματολόγος), Δημήτρης Στρέπκος (Celebrity Skin), των media και της τηλεόρασης, όπως η Έλενα Παπαβασιλείου, η  Ρένια Τσιτσιμπίκου, η Στέλλα Meligan,  ενώ σταθερή ήταν και η παρουσία της ΕΡΤ που κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση, του ΑΠΕ-ΜΠΕ, του Pathfinder, του Fashion Daily, του Cosmopoliti, του Popaganda και του The K-Magazine, καθώς ήμασταν χορηγοί επικοινωνίας.

Δεν έχω λόγια για την πρωτοβουλία της διοργανώτριας της έκθεσης,  Αντιγόνης Βιντιάδη, η οποία από κοινού μαζί με τον Κυριάκο Πλάντζο, Διευθυντή Πωλήσεων των Πηγών Κωστηλάτας προσέφεραν ως χορηγία δύο αναπηρικά αμαξίδια στο Χαμόγελο του Παιδιού, εκπρόσωπος του οποίου παρευρέθηκε για να τα παραλάβει, ο κ. Σοφοκλής Παναγιώτου.

Στους καλεσμένους προσφέρθηκαν δροσιστικά ποτά της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. (Strongbow και Amstel Radler) ενώ ιδιαίτερα ευχάριστες ήταν οι lounge μουσικές επιλογές του DJ Panos Gourousis. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σε όλους τους καλεσμένους προσφέρθηκε goodie bag με ιδιαίτερα δώρα από τους Schwarzkof, Fa, Zoya, Era Nuts, Athens Insider, 3rd Floor, Laouta, MVM Swimwear, Imisi Bracelets, Maliya fashion, Barrier Bags, Nassos Ntotsikas, The Motley Goat, Exeis Ena Lastichaki?, Eugene Wood Sunglasses.

*Η επόμενη έκθεση Andydote Fashion Fair πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2017.

*Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την διοργανωτική υποστήριξη του Πρακτορείου Fashion Assured.

*Οι δημιουργοί που συμμετείχαν στην εκδήλωση: Barbora, Ofilias, Iosifina, Blufleur, MagdaleneD, The Motley Goat, Nassos Ntotsikas, Indiego, Drama Queen, Comsi, Arpyes , Imisi, Rena Argyri, Mallory, Senhandmade, The Penguin Stories, Eugene Wood Sunglasses, Mvm Swimwear, Individual Artleather, Retro Junkie, Mummys Boyfriend, Lookseri, Chaton, Maliya, Zoya, Marivee, 3rd Floor, Barrier Bags, Ananke, Mille Luci,Petalooda.

You may also like