Οι πιο άχρηστες πληροφορίες που βρήκαμε στο διαδίκτυο…

buggs bunnyΟρισμένες φορές διαβάζουμε στο διαδίκτυο πράγματα που σε καμία περίπτωση δεν θα τα αναζητούσαμε… Όμως έχουν ενδιαφέρον…

Λοιπόν, ξέρατε ότι:

O άνθρωπος που έκανε την φωνή του Μπαγκς Μπαννυ, ο Mel Blanc, ήταν αλλεργικός στα καρότα.

Παραδοσιακά : Αν ένα άγαλμα σε πάρκο ή σε πλατεία, ενός ατόμου πάνω σε άλογο, έχει και τα δυο μπροστινά πόδια του αλόγου ανασηκωμένα στον αέρα , αυτό σημαίνει ότι το τιμώμενο πρόσωπο, σκοτώθηκε στη μάχη . Αν το άλογο έχει μόνο το ένα μπροστινό του πόδι σήκωμένο στον αέρα, σημαίνει οτι πέθανε από τις πληγές που απέκτησε στην μάχη. Αν το άλογο έχει και τα τέσσερα πόδια κάτω στο έδαφος, αυτό σημαίνει οτι ο “ήρωας” πέθανε από φυσικά αίτια .

Καθώς διαβάζετε αυτήν την πρόταση, 50.000 από τα κύτταρα του σώματος σας θα πέθανουν και θα αντικατασταθουν με νέα κύτταρα

Μπορείτε να στείλετε μια κάρτα απο την Κόλαση. Στα Νησιά Κέημαν ,υπάρχει μια μικρή πόλη που λέγεται HELL (Κόλαση) και έχει ακόμη και ταχυδρομείο….

Οι γαρίδες είναι τα πιο θορυβώδη όντα στον ωκεανό..

Η σοκολάτα μπορεί να σκοτώσει τα σκυλιά, καθώς έχει άμεσες επιπτώσεις στον εγκέφαλο και το νευρικό τους σύστημα

Mitsubishi PajeroΗ αυτοκινητοβιομηχανία Mitsubishi κυκλοφόρησε το μοντέλο «Pajero» χωρίς να γνωρίζει ότι η λέξη «Pajero» στα ισπανικά σημαίνει “αυνανιστής”

Ξέρατε ότι οι ξανθιές έχουν παραπάνω θύλακες μαλλιών σε σχέση με τα άλλα χρώματος μαλλιά; Οι ξανθιές έχουν περίπου 145.000 θύλακες ενώ ο μέσος άνθρωπος έχει 100.000.

You may also like