Άψογο μακιγιάζ για 24 ώρες… από τη L’Oréal Paris

Πριν λίγες μέρες είχαμε την ευκαιρία να μας παρουσιάσει η L’Oréal Paris με την συμβολή του Δημήτρη Σταματίου, τον επίσημο Make-Up Expert της εταιρείας τα καινούργια προϊόντα ομορφιάς που έχουν σταθερότητα και διάρκεια 24 ωρών. Τα δοκιμάσαμε και … τα όσα μας υποσχέθηκαν, ισχύουν!

Λοιπόν, διαβάστε παρακάτω τι συμβαίνει στον μαγικό κόσμο της L’Oréal Paris, με το νέο Foundation TRUE MATCH, που σχεδιάστηκε για τη δική μας επιδερμίδα! Με 17 φυσικές αποχρώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στον τόνο της κάθε επιδερμίδας, ανταποκρίνεται στη μοναδικότητα του καθενός, προσφέροντας εξατομικευμένη κάλυψη. Πίσω από κάθε απόχρωση κρύβεται μια διαφορετική ιστορία, τόσο μοναδική όσο εσύ. Χάρη στη κρεμώδη και μεταξένια υφή του, προσαρμόζεται στο χρώμα της επιδερμίδας, προσφέροντας τέλεια κάλυψη των ατελειών και ανάλαφρη αίσθηση. Το True Match foundation περιέχει micro χρωστικές για λαμπερή επιδερμίδα, ειδικά έλαια για ομοιογενές blending, καθώς και ενυδατική σύνθεση, αφήνοντας το δέρμα απαλό και μαλακό. Ανακάλυψε και εσύ την απόχρωσή σου για άψογη κάλυψη και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, ώστε να νιώθεις αληθινά εσύ!

Στη συνέχεια μας έδειξαν το Total eye look που διαρκεί 24 ώρες: Για έντονο βλέμμα όλη μέρα, η πιο έξυπνη λύση είναι το unstoppable make up! Αντλώντας έμπνευση από τις Parisian Chic τάσεις, η L’Oréal Paris προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων make up με ημι-μόνιμο αποτέλεσμα για να διατηρούμε ένα εντυπωσιακό look καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 24ώρο make up για να δείχνουμε κομψές όλη μέρα χωρίς προσπάθεια. Έντονα μοιραία μάτια, καλοσχηματισμένα φρύδια και σαγηνευτικές βλεφαρίδες συνθέτουν το νέο bold eye look σου με τη μονιμότητα που έχουν τα tattoo για αποτέλεσμα που διαρκεί!

Η φινέτσα του Γαλλικού στυλ, μας κλείνει το μάτι! Απόλυτος πρωταγωνιστής το Tattoo signature eyeliner για εύκολη εφαρμογή και άψογο αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Το total black eyeliner, με τη λεπτή άκρη χαρίζει το πιο professional eye look χωρίς να χρειάζεται ανανέωση. Η αδιάβροχη φόρμουλα, μαύρη όπως το μελάνι, σε συνδυασμό με την ακρίβεια της στρογγυλεμένης άκρης μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε σε δευτερόλεπτα μια άψογη γραμμή.

Η L’Oréal Paris λανσάρει το απόλυτο make up προϊόν, για καλοσχηματισμένα φρύδια,  το micro tattoo Brow Artist. Τώρα με τo micro Tattoo BROW ARTIST μπορούμε να δημιουργήσουμε  τα πιο φυσικά φρύδια, χωρίς να χρειαστεί να τα ανανεώσουμε από τη μια μέρα στην άλλη. Η εξαιρετικά ακριβής συσκευή εφαρμογής, μιμείται τις τρίχες του φρυδιού, σε ένα micro blending για φυσικό αποτέλεσμα. Τώρα τα φρύδια μας είναι έτοιμα να ολοκληρώσουν το απόλυτο eye look.

Ανακαλύψαμε τη νέα αδιάβροχη μάσκαρα XFIBER XTREME RESIST από τη L’Oréal Paris. Με δύο απλά βήματα, δίνουμε όγκο στις βλεφαρίδες μας και  μεταμορφώνουμε το βλέμμα μας. Βήμα 1ο: το απαλό και εξαιρετικά μακράς διαρκείας μαύρο primer δημιουργεί όγκο στις βλεφαρίδες με μια μόνο εφαρμογή. Βήμα 2ο: τo πυκνό top coat με υψηλή συγκέντρωση ινών, δημιουργεί τις πιο έντονες, xtreme βλεφαρίδες. Μοναδικός όγκος και μήκος στις βλεφαρίδες ολοκληρώνουν το απόλυτο Parisian Chic look.

Η νέα μάσκαρα αντέχει στις πιο x-treme καταστάσεις, στα πιο δυνατά συναισθήματα και είναι παντός καιρού! Εντυπωσιακές βλεφαρίδες, με false lash εφέ που παραμένουν άψογες μέχρι να καθαρίσουμε το πρόσωπό μας.

You may also like