“Ένας χρόνος k-mag, ένας χρόνος “κοριτσίστικα” όνειρα που πραγματοποιήθηκαν…” από την Ιωάννα Βλάσση

k-mag_27η Μαΐου του 2012 και το πρώτο ελληνικό site με περιεχόμενο που άπτεται των ενδιαφερόντων όλων των γυναικών και των ανδρών αυτής της χώρας γεννιέται… Δύο μήνες μετά εντάχθηκα κι εγώ στην παρέα που λέγεται “The k-mag team” και για να είμαι ειλικρινής δε το έχω μετανιώσει στιγμή!

Από την πρώτη στιγμή έγινα αποδεκτή με σεβασμό και κατανόηση από αυτή που εμπεύστηκε το Τhe K-magazine, η οποία γνωρίζει καλά το υπόβαθρο της καθεμιάς από εμάς και σέβεται κάθε πτυχή του χαρακτήρα μας. Πολύ γρήγορα απέκτησα νέες φίλες, με τις οποίες μοιράστηκα σκέψεις, μυστικά, συμβουλές, όνειρα και την αισιοδοξία μου για το μέλλον! Συντονίστρια αυτής της ευτυχούς συνάντησης ήταν, ποια άλλη, η αρχισυντάκτριά μας Κατερίνα Μαντά. Καλώς ήρθατε, λοιπόν, στην παρέα που σήμερα είναι γνωστή ως The k-mag team!

Ένας χρόνος The K-magazine σημαίνει ένα χρόνος ελεύθερης σκέψης και έκφρασης, ένας χρόνος σεβασμού του πνευματικού κόσμου και των ενδιαφερόντων του αναγνώστη.
Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη, τα σχόλιά σας αλλά κυρίως για τον πολύτιμο χρόνο σας, που απλόχερα χαρίσατε στην ανάγνωση των σκέψεων και της έρευνάς μας.

Εύχομαι στο The K-magazine να ακολουθήσουν κι άλλα έτη επιτυχίας, χρήσιμων συμβουλών, όμορφων εικόνων και σημαντικών πληροφοριών. Μακάρι όλα να πάνε καλά, καλύτερα και ακόμα καλύτερα στο μέλλον!
Χρόνια μας πολλά K-mag!

You may also like