Ένα διήμερο γεμάτο δωρεάν και ξεχωριστές εκδηλώσεις

Πλούσιο σε εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο αναμένεται να είναι το διήμερο που ακολουθεί για όποιον αγαπά την τέχνη.

Για αύριο Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου οι επιλογές είναι πολλές. Στο Θέατρο του πάρκου Αντώνης Τρίτσης θα πραγματοποιηθεί η παράσταση Το παιχνίδι της Φαντασίας σε σκηνοθεσία Γιώργου Μόρτζου.

Στο Δημοτικό Θέατρο Αλ. Μινωτή στο Χαϊδάρι, θα ανέβει η παράσταση Ταξιδεύοντας με τον μπαμπά μου σε σκηνοθεσία Β. Θεοδωρόπουλου.

Την ίδια ημέρα, στην 3η μαρίνα Γλυφάδας παρουσιάζονται όλες οι παλιές επιτυχίες του Μανώλη Χιώτη. Ερμηνεύουν οι Μαίρη Λίντα και Πέτρος Ίμβριος.

Στο Άλσος της Νέας Σμύρνης πλέκεται το Ιωνίας Εγκώμιον, μία μουσική παράσταση που λαμβάνει χώρα 90 ολόκληρα χρόνια μετά την καταστροφή της Σμύρνης. Τη σύνθεση υπογράφει ο Γ. Βούκανος, ενώ με τις μελωδικές τους φωνές θα αγκαλιάσουν τη μουσική βραδιά ο Δημήτρης Μπάσης και η Τζίνα Φωτεινοπούλου.

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την παράσταση “Παραξενιές του Έρωτα, Κουτσομπολιού Μπερδέματα”, στο Θέατρο του πάρκου του Α. Τρίτση, όπου παρουσιάζονται τέσσερις από τις πολλές μονόπρακτες κωμωδίες του Ν. Λάσκαρη, όπου διακωμωδεί την υπερβολή στα γεγονότα.

Τέλος, στο Κηποθέατρο του Παπάγου, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ρεσιτάλ πιάνου από την Μίμη Ρουφογάλη, η οποία ερμηνεύει αγαπημένα και γνωστά έργα των Chopin, Gershuin, Rahmaninof, Μπενάκη, Μάσκα, Χατδηδάκι κ.ά.

Και καλή σας διασκέδαση!

You may also like