Ένα Μεσαιωνικό σπίτι, προς ενοικίαση, στην Ιταλία!

Screen_Shot_2013-07-12_at_1.19.18_PMbΗ «Civita di Bagnoregio» είναι μια πόλη στην κορυφή ενός λόφου στην Ιταλία, αποκομμένη από τους αστικούς θορύβους και τα αυτοκίνητα. Στην κορυφή του, η αρχιτεκτονική του τοπίου είναι «ασφαλής» και εκεί βρίσκεται ένα σπίτι που είναι με το ένα πόδι στο παρόν και το άλλο στον μεσαίωνα, αλλά συνδέεται μοναδικά με τον κόσμο μας!

Αυτό το κόσμημα, στην Ιταλία, ο αρχιτέκτονας Patrizio Fradiani το έχει μετατρέψει σε ένα καταπληκτικό μέρος για απόδραση μέσα στη πολυτέλεια και μάλιστα, είναι προς ενοικίαση!

Ένα δωμάτιο με λευκά καλύμματα, απλό, λιτό και με ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας, είναι το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσετε τους αγαπημένους σας φίλους.

Civita di Bagnoregio2

Το master bedroom είναι υπέροχο, μεγάλο, φωτεινό και όπως όλα τα δωμάτια του σπιτιού με δοκάρια στο ταβάνι, ντυμένο με πέτρα όπως και το εξωτερικό μέρος. Όλο αυτό είναι εναρμονισμένο με το τοπίο της πόλης. Προσέξτε τις φωτογραφίες και φανταστείτε πόσο εκπληκτικό θα ήταν να ξυπνήσετε σε αυτό το τοπίο και να πείτε τον πρωινό καφέ σας σε συνδυασμό με αυτή τη θέα!

Civita di Bagnoregio1

Αν λοιπόν το σκηνικό είναι τόσο χαλαρωτικό όταν κοιτάμε μόνο τις εικόνες, σκεφτείτε πως θα ήταν το να μπορούσαμε να περάσουμε κάποιες μέρες σε αυτό το σπίτι. Θα ήταν ιδανικό για να μας απομακρύνει από το άγχος της πόλης και των προβλημάτων της καθημερινότητας!

Civita di Bagnoregio3

 

Civita di Bagnoregio4

 

Κι αν δεν πειστήκατε ακόμα…απολαύστε ακόμα μία φωτογραφία για να μπείτε στο κλίμα!

Civita di Bagnoregio5

You may also like