«Έξυπνα» μυστικά για τους άνδρες,για να καταλάβουν αυτό που θέλουν οι γυναίκες

what women wantΘυμάστε την ταινία με τον Mel Gibson; Τι είναι αυτό που τελικά θέλουμε εμείς οι γυναίκες; Δύσκολο ερώτημα, αν σκεφτεί κανείς την… τουλάχιστον δαιδαλώδη μας φύση. Πώς να παλέψει κανείς με τις ατίθασες ορμόνες μας; Αφήστε που το χάρισμα του γοητευτικού Mel ν’ ακούει τη γυναικεία σκέψη δεν υπάρχει! Κι όμως, απ’ ότι φαίνεται το μυστικό κρύβεται σε μικρά, καθημερινά πράγματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή θέληση από την πλευρά του πάλαι ποτέ ισχυρού φύλου και η χημεία δεν θα αργήσει.

10+1 μυστικά για να μας κατακτήσετε

1. Μην φοβάστε να μιλάτε για τη σχέση

Εντάξει, δεν είστε τόσο αναλυτικοί όσο εμείς, αλλά το να μιλά κανείς για τη σχέση του δε σημαίνει ότι κάνει κάτι κακό. Άλλωστε, μέσα από τη συζήτηση μπορεί να λύσει τυχόν προβλήματα.

2. Κοιτάξτε μας στα μάτια

Ακόμη και όταν νιώθετε πιο άνετα να κάθεστε δίπλα-δίπλα με την σύντροφό σας, οι γυναίκες προτιμούμε την απευθείας επαφή (φυσικά δεν εννοούμε μέσω chat και Skype!)

3. Το… «ρομάντζο» είναι απλό

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσει ο ρομαντισμός. Ισχύει στην αρχή της σχέσης, ισχύσει και στην… ασημένια επέτειο. Ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα όμορφο δείπνο, ακόμη και κάποιοι στίχοι ποίησης για τους αθεράπευτα ρομαντικούς μπορεί να μοιάζουν κλισέ αλλά θα εκτιμηθούν.

4. Ο ιπποτισμός έχει θέση στη σχέση

Σε θέματα ρομαντισμού, πολλές από εμάς θέλουν από τους άντρες να υιοθετήσουν τον παραδοσιακό αρσενικό ρόλο. Αν λοιπόν η σύντροφός σας κάνει ένα βήμα πίσω στην πόρτα, είναι γιατί περιμένει από εσάς να την ανοίξετε. Άλλωστε, εσείς είστε ο gentleman

5. Θυμηθείτε: Ο «καυτός» σύντροφος είναι τελικά αυτός που νοιάζεται

Απλώστε το χέρι σας γύρω από το λαιμό της και δώστε της ένα χαρτομάντιλο όταν κλαίει. Το κανάκεμα είναι ένας πολύ δυνατός τρόπος να συνδεθείτε μαζί της.

6. Μην αμελείτε την εξωτερική σας εμφάνιση

Τι και αν η μόδα έρχεται και παρέρχεται; Το ενδιαφέρον του άνδρα για το look του οφείλει να είναι διαχρονικό.

beautiful women7. Μην βαριέστε να μας «ανεβάζετε»

Ξέρετε ότι είμαστε ανασφαλή όντα. Μας αρέσει να μας λένε ότι δείχνουμε όμορφες, κυρίως χωρίς να χρειαστεί να ρωτήσουμε πρώτα. Ένα sexy μαύρο φόρεμα, ένα νέο look στα μαλλιά «απαιτούν» φιλοφρόνηση.

8. Ο άνδρας με… τα κόκκινα κατακτά το κορίτσι

Αυτή η συμβουλή δεν προέρχεται από τις γυναίκες, αλλά από τους ψυχολόγους που ασχολούνται με τις υποσυνείδητες προτιμήσεις των γυναικών. Σύμφωνα με σχετική έρευνα, οι άνδρες με προτίμηση στο κόκκινο δείχνουν πιο γοητευτικοί, δυνατοί και σεξουαλικά επιθυμητοί.

9. Μην κρύβετε τα ελαττώματά σας

Τίποτε δεν είναι πιο αληθινό για τις γυναίκες από έναν ευγενή άνδρα ο οποίος θέλει να γίνει καλύτερος. Οι γυναίκες εκτιμούν την προσπάθεια που κάνει ο σύντροφός τους να διορθωθεί, σε κάθε επίπεδο.

10. Μην προσπαθείτε να φτιάξετε τον κόσμο μας

Ακούστε την όταν έχει κάποιο πρόβλημα, μην περάσετε αμέσως στις συμβουλές. Μπορεί να είναι στη φύση σας να λύνετε προβλήματα αλλά εκείνο που για μας βαθαίνει τη σχέση είναι να ξέρουμε ότι απλά μας ακούτε.

11. Οι γυναίκες προτιμούν το «αργά-αργά»

Εννοούμε, φυσικά, στο σεξ. Σε αντίθεση με τους άνδρες, που θα ήθελαν να συμβεί από το πρώτο ραντεβού, οι γυναίκες έχουν, συνήθως, την ανάγκη να νιώσουν οικεία. Με άλλα λόγια: προκαταρκτικά! Και φυσικά, όταν συμβεί, το ασφαλές σεξ είναι πιο διεγερτικό.

 

Πηγή: http://www.webmd.com/

You may also like