Έξυπνοι τρόποι αποθήκευσης, εκτός ντουλάπας!

Σε όλους αρέσουν τα όμορφα υπνοδωμάτια που ξυπνάμε και νιώθουμε ότι είμαστε στα σύννεφα και όχι σε έναν μουντό και αφιλόξενο χώρο. Αλλά το θέμα με αυτά τα δωμάτια είναι ότι πέρα από τον ύπνο μας, φιλοξενούν και τα υπάρχοντα μας, χωρίς πάντα να υπάρχει ο ανάλογος χώρος για την αποθήκευση τους. Γι’ αυτό σήμερα αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικούς έξυπνους τρόπους για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κρεβατοκάμαρα με αποθήκη, χωρίς εμπόδια.
Κάθε φορά που η “περιουσία” μου αυξάνεται, από ρούχα και παπούτσια μέχρι και άλλα αντικείμενο νιώθω ότι πρέπει να βρω χώρο, και το μόνιμο ερώτημα είναι “πού”; Γιατί ωραία αυτά, αλλά θέλω το δωμάτιο μου να μένει πάντα καθαρό και τακτοποιημένο.
decorology-bedroomstorage-covetgarden

Αν είστε σαν εμένα, και θέλετε τάξη είναι πολύ χρήσιμο να ενσωματώσετε τα «ins» στη κρεβατοκάμαρα σας. Δηλαδή ένα “ψεύτικο” κομμάτι επίπλου που μπορεί να μιμηθεί ένα χτισμένο, στον τοίχο ή κάτω από το κρεβάτι ενώ ουσιαστικά βγαίνει ανά πασά στιγμή. Το λευκό σκέπασμα στα πόδια του κρεβατιού σε αυτό το δωμάτιο βρίσκεται για να εξυπηρετήσει στην αποθήκευση. Το ίδιο ισχύει και για το μικρό έπιπλο κάτω από το παράθυρο που είναι πάλι είναι λευκό, και δίνει φώς στον χώρο. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλές λύσεις αποθήκευσης που θα γεμίσουν το ντεκόρ, όπως παλιά μπαούλα.
decorology-bedroom-covetgarden
Ένας χώρος που ποτέ δεν θέλουμε να λείπει είναι η ντουλάπα! Αγαπώ τις “χτιστές” και σε παλιό στιλ ντουλάπες, επειδή φαίνονται τόσο εντυπωσιακές και είναι πάντα αρκετά μεγάλες για να αποθηκευθούν πολλά πράγματα. Όταν όλα έχουν μια θέση και ξέρετε που θα τα βρείτε θα είναι λιγότερο πιθανό να κρατήσετε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ποτέ.
decorology-housebeautiful-beautiful-bedroom

Ακόμα είναι πολύ χρήσιμο να πάρετε μερικά όμορφα καλάθια για να δημιουργήσετε τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεστε. Με μερικά επιπλέον μαξιλάρια , κουβέρτες και καλάθια ένα δωμάτιο μεταμορφώνεται και καλύπτει τις ανάγκες μας.
contemporary-kids

Αυτό που πρέπει να προσέξετε στην διαδικασία της αποθήκευσης είναι ότι όχι μόνο πρέπει να είναι λειτουργική, αλλά βρείτε λύσεις που σας αρέσουν. Εξάλλου στη κρεβατοκάμαρά σας θα θέλετε να χαλαρώσετε και η ακαταστασία είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε!
Βρείτε τρόπους που δεν αποσπούν την προσοχή και κυρίως διατηρούν το υπνοδωμάτιό σας τακτοποιημένο!

You may also like