Ήρθαν τα νέα Triaction και ξεχνάμε τα κλασσικά αθλητικά εσώρουχα!

Μπορεί να μην συμμετείχα στη συγκεκριμένη φωτογράφιση για τα αθλητικά σουτιέν Triaction, ως μία από τις ambassadors της Triumph, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνω να τα φοράω όταν πηγαίνω για crossfit (έστω μια φορά την εβδομάδα) ή ακόμα στους απογευματινούς περιπάτους με  τον Παύλο.

Άλλωστε αν ανήκεις στην ομάδα των γυναικών που αυτή την εποχή του χρόνου σκέφτεται να γραφτεί σε γυμναστήριο είναι απαραίτητο να βρεις το κατάλληλο σουτιέν και το σωστό πρόγραμμα.

Και ποιος είναι ο πιο δυνατός σύμμαχος ;Δεν είναι άλλος από τα  Triaction! Τη νέα γενιά των αθλητικών σουτιέν της Triumph  

Για το Pilates πχ ιδανικά είναι τα Triaction σουτιέν της κατηγορίας Studio και τα προτιμούν οι γυναίκες που θέλουν να έχουν ενέργεια   και αναζητούν στήριξη για ήπια άσκηση,  άνεση και μοντέρνο look όλη τη μέρα, από το γραφείο μέχρι το γυμναστήριο.

Για γυναίκες γεμάτες ένταση, ταιριάζουν τα Triaction σουτιέν της κατηγορίας Cardio. Απευθύνονται σε γυναίκες με motto “Θέλω να νιώθω την ένταση” και είναι ιδανικά για έντονη άθληση και μεγάλες επιδόσεις.

Όποιο και αν διαλέξεις, να είσαι σίγουρη ότι θα σου δώσει την έμπνευση και το κίνητρο της άθλησης… Find The One that Moves You! Και να ξέρεις, η σταθερότητα είναι εγγυημένη! Tα σουτιέν Triaction είναι τα μόνα που διαθέτουν πιστοποίηση «ελέγχου σταθερότητας» από το πανεπιστήμιο του Portsmouth, που αφορά στη δυνατότητα τους να στηρίζουν κατάλληλα κάθε κίνηση του στήθους, κατά τη διάρκεια της άθλησης. Σε όλες τις συσκευασίες Triaction αναγράφεται το ποσοστό «ελέγχου σταθερότητας», το οποίο έχει αποτελεσματικότητα από 72% και πάνω.

Και ποια θα είναι η  έμπνευση σας για να ξεκινήσετε την άσκηση; H Triumph έχει φροντίσει και γι’ αυτό. Για την Άνοιξη/καλοκαίρι 2017, τα Triaction ξεκίνησαν συνεργασία με τη διάσημη fitness blogger και ιδρύτρια του “Fit Body Guide”, Anna Victoria! Την Anna θα πλαισιώσουν κι άλλες γνωστές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού, όπως η fitness instructor Alice Liveing, η χορεύτρια και TV περσόνα Isabel Edvardsson, η ολυμπιονίκης Margherita Granbassi και η fitness/style influencer Anna Skura.

You may also like