Αγώνας δρόμου κατά του καρκίνου του μαστού

Υποστηρίζοντας για τρίτη συνεχή χρονιά τη σημαντική πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου «Άλμα Ζωής», τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® της Nestlé® συμμετέχουν ενεργά στον Αγώνα Δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού, «Greece Race for the Cure®» και στέλνουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ο Αγώνας Δρόμου «Race for the Cure®», αποτελώντας παγκοσμίως τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη διοργάνωση κατά του καρκίνου του μαστού, πραγματοποιείται και φέτος στο Ζάππειο, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012, με τη συμμετοχή περισσότερων από 10.000 γυναικών. Ανάμεσά τους και πολλές διάσημες Ελληνίδες, που επιθυμούν να στηρίξουν έμπρακτα τη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Τα FITNESS®, ως επίσημος χορηγός του Αγώνα, υποστηρίζουν θερμά τη μεγάλη αυτή εκστρατεία ευαισθητοποίησης και δίνουν δυναμικά το «παρών», με διανομή προϊόντων και αναμνηστικών δώρων καθώς και με ενημερωτικά μηνύματα στις ειδικές συσκευασίες τους.

Υποστηρίζοντας πάντα αξιόλογες πρωτοβουλίες, τα FITNESS® προσκαλούν και φέτος το κοινό να συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή της ζωής διαδίδοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας και στηρίζοντας παράλληλα εκείνες τις γυναίκες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πηγή:http://www.newsbeast.gr

You may also like