Αδαμ Τσαρούχης & Πάρις Λύκος στα Everyday Girls @MTV

Τα κορίτσια του MTV το ρίχνουν στο τραγούδι και στο …ψάρεμα!

1796482_10202794183753724_1593445421_nΗ Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη συναντά τον Αδάμ Τσαρούχη στο Badminton και μιλούν για jazz και τραγούδι ενώ η Μυρτώ Κάζη “ψαρεύει” απαντήσεις από τον Πάρη Λύκο στην ψαραγορά!!
Ο Αδάμ μιλά για την πιο “υπερφορτισμένη” περίοδο της ζωής του, καθώς συμμετέχει σε δύο υπερπαραγωγές στο θέατρο Badminton: “Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο”, τη πιο εντυπωσιακή παράσταση που έχω δει στην Ελλάδα με τη Μαρινέλλα να συγκλονίζει τους θεατές με την ερμηνεία της, όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές… και στο παιδικό “Ζέβρα πιτζάμα” με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Λουδάρο!

Μάλιστα είναι στο στάδιο της τελικής προετοιμασίας για το δίσκο του που θα βγει τέλη Μαϊου, που θα περιέχει 7 τραγούδια στο σύνολο , ένα τραγούδι της Αντριάννας Μπάμπαλη,, ένα κομμάτι έχει γράψει στίχους η Μαρίζα Ριζου και στα άλλα η Σίσσυ Βλαχογιάννη και ο Ion Stadis.
Στις 9 Μαϊου δίνει συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε ένα μουσικό βράδυ, παρέα με τρεις εξαίρετους μουσικούς, τον Κώστα Αναδιώτη στο πιάνο, την Έλλη Δαδήρα στο κοντραμπάσο και το τραγούδι και τον Γιώργο Κασαβέτη στα τύμπανα.

Θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους Jamie Cullum, Michael Buble, Frank Sinatra, Melody Gardot κ.α., από την ελληνική μουσική σκηνή διασκευασμένα με μια jazz διάθεση, αλλά και η ραδιοφωνική επιτυχία “Μια αγάπη για το καλοκαίρι“. Θα ακουστεί επίσης το πρώτο τραγούδι του Αδάμ Τσαρούχη με τίτλο “Με τον Καιρό”   καθώς και η διασκευή του “Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα”  από το νέο cd του Retropolis II.

Everyday Girls @MTV
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 20:30 Δευτέρα
Σάββατο στις 16:30 (επανάληψη)

You may also like