Αμερικανικές σειρές κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Μέρα πρεμιέρας το ερχόμενο Σάββατο 7 Ιουλίου για τον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου «ψηφίζει» αμερικανικές σειρές και φέρνει την «Ugly Betty» το «Army Wives», το «Models of Runaway» και το «Private Practice».

Την αρχή θα κάνει στις 9 το πρωί της 7ης Ιουνίου το ασχημόπαπο Μπέτι. Θα καταφέρει τελικά η Μπέτι να διακριθεί στον σκληρό και ανταγωνιστικό χώρο της μόδας; Θα μπορέσει ν’ αλλάξει τη «διαφορετική» εμφάνισή της; Ο ρομαντισμός, αλλά και οι προδοσίες πλημμυρίζουν τον ξεχωριστό κόσμο της Μπέτυ και φέρνουν πολλές ανατροπές στον συναρπαστικό τέταρτο κύκλο της σειράς.

Στις 10:00 κάνει πρεμιέρα το σίριαλ «Army Wives». Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι η Ρόξυ, η Κλόντια, η Πάμελα, η Τζόαν και ο Ρολάντ, ενώ πρωταγωνιστής στη ζωή τους είναι ο στρατός και οι πολλές συγκινητικές εμπειρίες που θα σας καθηλώσουν.

Η Ρόξυ είναι χωρισμένη, έχει δύο παιδιά και στην πορεία ερωτεύεται και παντρεύεται τον Τρέβορ, έναν αξιωματικό του στρατού. Η Κλόντια έχει μαζέψει αρκετά «παράσημα», καθώς για 17 χρόνια είναι η πιστή σύζυγος του συνταγματάρχη Μάϊκλ.

Η Πάμελα για να στηρίξει οικονομικά τον άντρα της, γίνεται κρυφά παρένθετη μητέρα και ο Ρολάντ είναι ο υποστηρικτικός υποδειγματικός σύζυγος της Τζοάν, η οποία μόλις έχει επιστρέψει από τον πόλεμο στο Ιράκ .

Η ζωή στον στρατό δεν είναι για του αδύναμους, αλλά για όσους είναι έτοιμοι να παλέψουν και να δώσουν μάχη για μια καλύτερη ζωή.

Στις 11.00 έρχεται το «Models of Runaway», ένα reality show αμερικάνικης παραγωγής 2009 που θα μας μυήσει στα μυστικά του κόσμου της μόδας.

Μία ώρα αργότερα, ξεκινάει ο τρίτος κύκλος της σειράς «Private Practice». Σε αυτόν τον κύκλο, η ζωή των ηρώων φέρνει επιτυχίες και αποτυχίες, κυρίως στην προσωπική τους ζωή, που πολλές φορές έρχονται σε αντίθεση με τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται στο ιατρείο τους.

Πηγή: http://www.real.gr

You may also like