Αναβολή έως το 2016 η ταινία «Superman Vs. Batman»

Superman Vs. Batman 4Η μεγάλη συνάντηση του Superman και του Batman στη μεγάλη οθόνη καθυστέρησε για σχεδόν ένα χρόνο, επιβεβαίωσαν τα στούντιο της Warner Bros. Ενώ σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η ταινία θα ετοιμαζόταν για τον Ιούλιο του 2015, τώρα η αναμενόμενη ημερομηνία είναι η 6η Μαΐου του 2016.

Στην – ακόμη – άτιτλη ταινία, sequel του «Man of Steel» του 2013, ο Ben Affleck φορά τη στολή του Batman συμπρωταγωνιστώντας με τον Superman του Βρετανού Henry Cavill.

Σύμφωνα με αναφορές η καθυστέρηση οφείλεται στον Affleck και συγκεκριμένα σ’ έναν τραυματισμό στο πόδι του, αλλά το γεγονός έχει διαψευσθεί από το στούντιο. Αντίθετα, η ημερομηνία προβολής της ταινίας πήγε πίσω ώστε να «μπορούν οι παραγωγοί να κατανοήσουν πλήρως το concept, δεδομένης της πολύπλοκης φύσης της ιστορίας», σύμφωνα με δηλώσεις.

Πρόσφατα στην ταινία προστέθηκε και η πρωταγωνίστρια των ταινιών «Fast and Furious», Gal Gadot, η οποία θα υποδυθεί τη Wonder Woman.

Τα γυρίσματα είχαν ήδη ξεκινήσει πριν την ανακοίνωση, με κάποια τυχαία πλάνα ενός παιχνιδιού football να έχουν γυριστεί πριν τα Χριστούγεννα. Παρ’ όλα αυτά ο σκηνοθέτης Zack Snyder δεν αναμενόταν να ξεκινήσει τις βασικές σκηνές μέχρι την άνοιξη.

Superman Vs. Batman 1Η χρονική αυτή μετακύλιση από το 2015 σημαίνει πως η ταινία προσπαθεί να αποφύγει μία συνωστισμένη αγορά, καθώς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αναμένονται στις αίθουσες η νέα ταινία των Avengers, ο νέος «Terminator», το « Jurassic Park» και το «Fast and Furious». Η Warner Bros., βέβαια, σκέφτεται ακόμη να εκμεταλλευτεί την 17η Ιουλίου του 2015, σχεδιάζοντας μια νέα ταινία με τον Peter Pan από τον σκηνοθέτη Joe Wright («Atonement» και «Pride and Prejudice»).

Εν τω μεταξύ, η ημερομηνία της πρεμιέρας της ταινίας «Superman» προοριζόταν σαν μία ανεπίσημη ταινία βασισμένη στα αντίπαλα comic books της Marvel – το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει μία αντιπαράθεση υπερηρώων τόσο στο box office, όσο και στη μεγάλη οθόνη.

«Ξέρουμε πως υπάρχει ήδη μεγάλη αντίδραση για το στήσιμο της νέας superhero ταινίας από το Zack Snyder κι είμαστε εξίσου ανυπόμονοι να δούμε τι έχει κατά  νου για τον Superman και το Batman καθώς αυτοί οι δύο θα μοιραστούν τη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά», είπε ο πρόεδρος της Warner Bros., Kwan Vandenberg, σε δήλωσή του.

Πηγή: www.bbc.co.uk
Photos: www.pinterest.com

 

Προσωπικό σχόλιο: Αρχικά να πω πως είναι έξυπνη η κίνηση της Warner. Όντως η αγορά εκείνο το καλοκαίρι αναμένεται να μπερδέψει το κοινό.
Και τώρα να πω και την «κακιούλα» μου… πού να αντέξεις, καλέ μου Superman, αντιπαράθεση στις αίθουσες με κοτζάμ Avengers; :P

You may also like