Ανακαλύψαμε μικρούς θησαυρούς στο νέο IKEA Pop-Up Store στον Πειραιά

Όσοι μένετε στον Πειραιά είστε -πλέον- πολύ τυχεροί!  Μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου θα λειτουργεί το νέο Pop-Up Store της IKEA, στο νεοκλασικό κτήριο στην οδό Φίλωνος 59, που κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα  για να προσφέρει μία γεύση από την εμπειρία ΙΚΕΑ στο αγοραστικό κοινό και να έρθει πιο κοντά στους Πειραιώτες.

Την μέρα των εγκαινίων ανακαλύψαμε 500 είδη οικιακού εξοπλισμού, που συνεχώς ανανεώνονται και οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν άμεσα. Επίσης, διαθέτει έτοιμες συνθέσεις από τις βασικές κατηγορίες του σπιτιού, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να εμπνευστούν και να βρουν λειτουργικές λύσεις σε προσιτές τιμές για το σπίτι τους.

Παράλληλα, οι πελάτες μπορούν στο IKEA Pop-Up Store να παραγγείλουν όποιο από τα 7.500 διαθέσιμα προϊόντα των καταστημάτων επιθυμούν και να το παραλάβουν στο σπίτι τους.

Με κεντρικό μήνυμα «Ο Πειραιάς μας φιλοξενεί έως 30 Νοεμβρίου», το νέο  Pop-Up Store υποδέχτηκε από νωρίς το πρωί τις τοπικές αρχές του Δήμου Πειραιά, εκπροσώπους των media αλλά και όλους τους φίλους της ΙΚΕΑ, που γιόρτασαν μαζί το άνοιγμα του νέου καταστήματος.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου Δήμου Πειραιά, κ. Γιάννης Μελάς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Πειραιά, κ. Νίκος Μανεσιώτης, καθώς και αξιότιμοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Πειραιά.

Μοναδικές εκπλήξεις, όπως η Μουσική Μπάντα ΙΚΕΑ που έκανε την εμφάνισή της σε ανύποπτες στιγμές, κέντρισαν τα βλέμματα των περαστικών, που δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν το νέο IKEA Pop-Up Store, για να ζήσουν και αυτοί από κοντά την εμπειρία ΙΚΕΑ.

Αποκλειστικά για εκείνη την μέρα, η ΙΚΕΑ έδωσε την ευκαιρία σε όλους όσους έκαναν τις αγορές τους στο Pop-Up Store να κερδίσουν δωροκάρτες ΙΚΕΑ και πολλά άλλα δώρα, ενώ όλοι όσοι επισκέφτηκαν το κατάστημα παρέλαβαν τη συλλεκτική-ειδικά σχεδιασμένη  του IKEA Pop-Up Store.

Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του IKEA Pop-Up Store στον Πειραιά,  μπορείτε να ανακαλύψετε τα νέα προϊόντα ΙΚΕΑ για το καθιστικό, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο και να εμπνευστείτε για το πώς μπορείτε να διαμορφώσετε τον δικό του χώρο.

 

You may also like