Αναμνήσεις 2015 VS ονείρων 2016, από τη Χρ. Τζέικου

68ef134da3515a2530347b16216adffeΠάει ο παλιός ο χρόνος λοιπόν όπως λέει και το τραγουδάκι….και κάπου εδώ μπαίνεις μέσα σ’ένα τρένο ή σ’ένα λεωφορείο κοιτάζεις έξω απ’το παράθυρο και αναρωτιέσαι τι έκανες αυτόν τον χρόνο.. πόσο δημιουργικός ήταν; Πόσο τυχερός; Πόσο απρόβλεπτος;

Για μένα το 2015, ήταν ένα από τα τυχερά μου και συνάμα ατυχή έτη που έχω περάσει…Μπορώ να πω πως, ό,τι μου πήρε μου έδωσε κιόλας. Φέτος λίγο οι παραστάσεις που είδα, οι ταινίες που παρακολούθησα η παράσταση που ανεβάσαμε με τη σχολή και το χαλαρωτικό αλλά συνάμα καταλυτικό καλοκαίρι που έζησα ήταν εμπειρίες που δεν θα τις ξεχάσω εύκολα…Μου πήρε ανθρώπους μακριά, μου έφερε κοντά κάποιους άλλους που αγαπούσα πολύ, και κάποιοι απ’το παρελθόν κατά τον μήνα Ιούλιο του έτους ήρθαν ξανά δίπλα μου…

Κάποια πράγματα όπως λόγω της κρίσης θέλετε, λόγω των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων και όχι μόνο, με έκαναν να απομακρυνθώ από αυτό που αγαπώ πιο πολύ απ’όλα ( για λίγο χρονικό διάστημα, θέλω να ελπίζω, απ’το θέατρο)… Θα συνεχίσω όμως από του χρόνου με νέες προσδοκίες και αγάπη για αυτό καθώς ο έρωτας και η ανάγκη που έχω γι’αυτό είναι μεγάλη! Το συμπέρασμα όμως που έβγαλα απ’όλες τις αναμνήσεις που έχω από αυτό το έτος είναι πως ο χρόνος τελικά και το timing μπορεί να σου επηρεάσουν όλες σου τις αποφάσεις.

aa35605b22b37df1820c084fc4b7afc9Τα όνειρά μου για το 2016;
Να έχουμε όλοι υγεία, να είμαστε τυχεροί και τολμηροί (όσον αφορά τις επιλογές μας), να αγαπάμε εκείνους που είναι δίπλα μας ουσιαστικά και να μην τους ξεχνάμε με την πρώτη δυσκολία και φυσικά να μην πάψουμε να ονειρευόμαστε τα απλά αλλά και τα σύνθετα πράγματα που μας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους. Εγώ δεν θέλω πολλά από το νέο ετός..Να επιστρέψω σύντομα στο θέατρο και σε ότι συνεπάγεται με αυτό, να καταφέρω να γράφω όσο περισσότερα άρθρα μπορώ σε αυτό το περιοδικό που πραγματικά το νιώθω δίπλα μου (γιατί τον τελευταίο καιρό λόγω χρόνου είχα αποσυρθεί λίγο από την ενημέρωση παραστάσεων και ταινιών), να αγαπώ αληθινά και να με αγαπούν το ίδιο, να έχω υγεία και να ζήσω κάτι συγκλονιστικό και φέτος που θα με επηρεάσει θετικά όπως έγινε και τον Ιούλιο του 2015.

Σε όλο τον κόσμο, εύχομαι υγεία, ευτυχία προσωπική και επαγγελματική, να μην μιζεριάζει, να βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων, να υπάρχει ειρήνη, και φέτος θέλω να κάνω μια ευχή…Να μειωθεί το ποσοστό των αστέγων και των ανέργων στην χώρα μας!!!
Think positive and make love!!!

Φιλιά και να περνάτε όμορφα!!!
P.S :Έρχεται δυναμικό comeback με νέο άρθρο για το 2016!!!

Περισσότερες πληροφορίες για τη Χριστιάνα Τζέϊκου, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

 

You may also like