Ανανεώνεται το «Big Little Lies» για 2η σεζόν;

Οι παραγωγοί της σειράς προσπαθούν να διευρύνουν τις ιστορίες των αγαπημένων πρωταγωνιστριών.

Το «Big Little Lies» ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής χρονιάς κι όχι άδικα, αφού είχε να προσφέρει «δυνατές» ερμηνείες, σκηνοθεσία, μυστήριο και ταύτιση με ρεαλιστικά θέματα της καθημερινότητας. Όταν προβλήθηκε και το τελευταίο επεισόδιο, από τη μία νιώσαμε ανακούφιση για το ξετύλιγμα του κουβαριού των γεγονότων των ηρωίδων, αλλά, από την άλλη, υπήρχε μία απογοήτευση που μια τόσο ποιοτική σειρά έφτασε στο τέλος της.

Νέες πληροφορίες από το Tv Line έρχονται στο προσκήνιο και θέλουν την αγαπημένη σειρά να αρχίζει γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν μέσα στην Άνοιξη του 2018. Παρά το γεγονός ότι αρχικά ο σκηνοθέτης είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο συνέχειάς της, ο executive producer και σεναριογράφος, David Kelley, μίλησε σχετικά με το θέμα:

«Πετάμε ιδέες, προσπαθούμενα μαζέψουμε το ταλέντο και να συγκεντρώσουμε πάλι την ομάδα. Απλά έχουμε πολλά να υπολογίσουμε, αλλά είμαι αισιόδοξος, επειδή όλοι θέλουν να το κάνουν. Νιώθουμε ότι έχουμε ακόμα ιστορία να πούμε. Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα, αλλά έχουμε ελπίδες. Εκεί που το αφήσαμε, ένιωσα ότι άνοιξε το παράθυρο για περισσότερη ιστορία.», είπε ο Kelley.

Η Nicole Kidman που, εκτός από πρωταγωνίστρια της σειράς, ήταν και παραγωγός, δήλωσε ότι είναι θετική σε μία δεύτερη σεζόν «εάν η ιστορία είναι δυνατή και συναρπαστική. Εάν υπάρχει τρόπος να εξελίξουν περισσότερο τις ζωές αυτών των γυναικών, αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Θα ήταν πολύ ωραίο εάν μπορούσαμε να το κάνουμε».

 

 

You may also like