Ανανεώστε το στυλ σας με την Ανοιξιάτικη συλλογή της ΤΟΜS

W-Denim Stripe Strappy Wedge-H-SP13_newΑφεθείτε στον πυρετό της Άνοιξης και μεταφερθείτε στις ηλιόλουστες μέρες με τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή. Με δροσερά, φυσικά υλικά, μεγάλη χρωματική παλέτα και ανανεωμένα σχέδια, η νέα σειρά της TOMS είναι έτοιμη να ανανεώσει το στυλ σας.

Οι γυναίκες θα αισθάνονται ανάλαφρες, απαλλαγμένες από βαριά υλικά, με τα νέα ανοιξιάτικα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς Crochet που επανέρχεται με ολοκαίνουργια χρώματα. Για όλες εμάς που έχουμε εντονότερη οικολογική συνείδηση υπάρχουν οι Vegan επιλογές από ανακυκλώσιμα υλικά όπως η καινούργια σειρά Earthwise. Για extra elegant και ανάλαφρους πόντους υπάρχουν οι νέες επιλογές των Strappy Wedges πάντα σε ελαφριά υφάσματα. Αυτή η αέρινη αίσθηση είναι διάχυτη σε όλη τη γυναικεία σειρά, χάρη στα νέα σχέδια και τους απαλούς χρωματισμούς.

W-Purple Crochet Classics-H-SP13_new

Οι άντρες επίσης θα έχουν μια ιδιαίτερη αίσθηση στα πόδια τους, χάρη στα νέα διάτρητα υλικά και υφάσματα όπως τα πολύ αγαπημένα Freetown, ιδανικά τόσο για μία κομψή εμφάνιση, όσο και για μία περιπέτεια στην ύπαιθρο. Τα Biminis με τις έντονες ραφές και το ναυτικό αέρα τους, είναι ότι καλύτερο για μια παραθαλάσσια εκδρομή και τα πρωτοεμφανιζόμενα Suede Cordones καταφέρνουν να συνδυάσουν συγχρόνως το casual και το formal στυλ.

Young & Hungry
Η περιπέτεια περιμένει και τους νεότερους οπαδούς της TOMS. Αφήστε τους να αποδράσουν με τα τροπικά και tribal σχέδια μιας και το παιχνιδιάρικο στυλ είναι μοναδικό για τους νέους και μικροσκοπικούς λάτρεις της TOMS. Σε σχέδια όπως τα Spring Biminis και τα Glitters υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ανοιξιάτικων χρωμάτων για τους απαιτητικούς μικρούς μας φίλους.

W-Earthwise Pink Classics-H-SP13_new

Η Άνοιξη έχει ξεπηδήσει και η TOMS είναι έτοιμη να σας εφοδιάσει με παπούτσια και ιδέες ώστε να αναζωογονήσετε το στυλ σας και να δημιουργήσετε το δικό σας φυσικό τρόπο έκφρασης.

81a431955cdba298cc30796ef5fe40c7About TOMS
Το 2006 ο Αμερικανός Blake Mycoskie ταξιδεύοντας σε ένα χωριό της Αργεντινής, διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν είχαν παπούτσια για να προστατεύσουν τα πόδια τους. Θέλοντας να τα βοηθήσει δημιούργησε την TOMS, μια εταιρεία που για κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα πουλούσε θα πρόσφερε ένα ζευγάρι σε κάθε παιδί που το είχε ανάγκη. One for One. Από τότε η TOMS έχει εξελιχθεί από μία εταιρεία υποδημάτων, σε μία One for One εταιρεία, απευθυνόμενη σε διαφορετικές ανάγκες εκτός των υποδημάτων όπως τα γυαλιά οράσεως, βοηθώντας να δώσει όραση σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

You may also like