Ανδρες:Τα 5 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στην εμφάνισή τους

make_upΤο μόνο βέβαιο είναι ότι όλες οι γυναίκες επιδιώκουν να γίνονται αρεστές και ποθητές από το αντίθετο φύλο. Πολλές φορές, ωστόσο, στην προσπάθειά μας να το επιτύχουμε αυτό εμείς οι γυναίκες, γινόμαστε λίγο υπερβολικές!

Πόσες φορές δεν έχετε βγει για καφέ και έχετε αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή ότι το ζευγάρι που κάθεται απέναντί σας βρίσκεται στο πρώτο του ραντεβού, κοιτώντας απλώς την υπερβολική για τη «στιγμή» εμφάνιση της κοπέλας; Δυστυχώς, στην προσπάθειά μας να εντυπωσιάσουμε υποπίπτουμε σε μια σειρά από λάθη που γίνονται ανεπανόρθωτα. Αυτά είναι τα λάθη που συνήθως κάνουμε εμείς οι γυναίκες, και απομακρύνουμε τους άνδρες αντί να τους φέρουμε κοντά μας.

Λάθος #1

Το πολύ έντονο μακιγιάζ. Σίγουρα είναι πολύ όμορφη η εικόνα ενός προσώπου περιποιημένου και προσεγμένου, όμως, κάθε υπερβολή έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Η έντονη πούδρα και το make- up μπορεί να αποδειχθούν μέχρι και καταστροφικά για την εμφάνιση μιας γυναίκας. Αποφύγετε την έντονη μάσκαρα και τις αφύσικες ψεύτικες βλεφαρίδες, όπως και τις πολλές στρώσεις make- up

 

Λάθος # 2

Τα πολύ τυποποιημένα χτενίσματα, κοινώς τα μαλλιά κόκκαλο! Εδώ το μότο είναι πολύ απλό: όσο πιο απλή, τόσος πιο ωραία. Αυτό ακριβώς πιστεύουν και οι άνδρες, οι οποίοι ναι μεν μας θέλουν περιποιημένες, όμως αυτό θέλουν να προέρχεται από τη γοητεία της φυσικής ομορφιάς. Τα πολύ «μπομπαρισμένα» μαλλιά, οι έντονες και σχεδόν αφύσικες μπούκλες και γενικώς οτιδήποτε δείχνει εξωπραγματικό, το απεχθάνονται…

16815b6d762d7b3b414a8954e29720ea

.

Λάθος #3

Τα στρας. Γενικότερα η λάμψη πρέπει να επιτυγχάνεται με μέτρο. Παραδεχτείτε το, τα πολλά στρας δεν αρέσουν ούτε σε εμάς τις γυναίκες. Κι εσείς, ειδικά στο πρώτο ραντεβού, δεν θα θέλετε να μοιάζετε με ντισκομπάλα… γι’ αυτό αποφύγετε τις υπερβολές, φορέστε κάτι απλό, λιτό και chic χωρίς εμφανή λάμψη αλλά με κρυμμένη γοητεία.

Λάθος #4

Νύχια με σχεδιάκια. Ναι, μπορεί να είναι το must του καλοκαιριού, μπορεί να είναι η τελευταία λέξη της μόδας, όμως αυτό δεν το συμμερίζονται καθόλου οι άνδρες, οι οποίοι συνήθως απεχθάνονται τα έντονα σχέδια και τα χρώματα που δείχνουν πολύ «παρδαλά» στα χέρια μας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΛάθος #5

Τα πολύ μακριά νύχια – σε οποιαδήποτε απόχρωση κι αν είναι. Δεν εννοώ απλώς τα μακριά νύχια, εννοώ αυτά που έχουν σχεδόν εξωπραγματικό μάκρος, όπου μια γυναίκα απλώς αδυνατεί να πιάνει πράγματα, χωρίς οι κινήσεις της να δείχνουν αστείες. Οι άνδρες σίγουρα δεν αρέσκονται στα απεριποίητα ή φαγωμένα νύχια, όμως και το άλλο άκρο κάνει την εικόνα μας να δείχνει κάπως «φτηνή» και δύσκολα θα νιώσουν υπερήφανοι όταν συνοδεύουν μια τέτοια γυναίκα.

Όπως και να ‘χει, το γενικότερο συμπέρασμα που βγαίνει από την εν λόγω έρευνα είναι το «simple is beautiful», οπότε εφαρμόστε το και καλή επιτυχία!

You may also like