Ανδρες “πρόσωπα” διάσημων Οίκων

Δεν είναι απλώς εντυπωσιακοί ως άνδρες… Είναι πλούσιοι, διάσημοι ηθοποιοί κι επιπλέον έχουν επιλεχθεί από μεγάλες μάρκες καλλυντικών να τις εκπροσωπουν. Brad Pitt, James Franco ή Vincent Cassel; Απολαύστε τους…

Ξεκινώντας από τον νεώτερο της λίστας, έχει υπάρξει “πρόσωπο” της Chanel. Εκπροσωπεί το άρωμα Bleu, η διαφήμιση γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη από τον διάσημο σκηνοθέτη Martin Scorcese. Συγκρατείστε το όνομά του…Gaspard Ulliel

 

 

 

 

Η είδηση ότι ο Brad Pitt θα διαφημίσει το Chanel N°5, δεν προκάλεσε εντύπωση, αν και είναι πρωτη φορά που ένας άνδρας έχει αυτό το ρόλο. Αναμένουμε το σποτ και τις φωτογραφίες.

 

 

 

 

 

Έγινε γνωστος στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του στην ταινία “127 ώρες” του Danny Boyle. Ο διάσημος 33χρονος ηθοποιός, James Franco εκπροσωπεί το άρωμα Gucci by Gucci Sport. Μελαχρινός με έντονα χαρακτηριστικά, μπορεί ευκολα να προσελκύσει το βλέμμα. Η εταιρία τον προώθησε και στη διαφημιστική καμπάνια των ρούχων που γίνονται “sur mesure”. Kαθολου άσχημα για έναν απόφοιτο του Columbia University, με δύο Master!

 

 

 

 

 

Toν Ryan Reynolds δεν τον πήραν ποτέ σοβαρά, παρά μόνο όταν παντρεύτηκε την Scarlett Johansson και τώρα, μετά το διαζύγιό του, που “βγαίνει” με την πιο it girl του Χόλλυγουντ, Blake Lively. Δεν θεωρείται πλέον ένας καρδιοκατακτητής από τον Καναδά, αλλά επιλέχθηκε ως “πρόσωπο” της καμπάνιας της Hugo Boss για το άρωμα Boss Night.

 

Τον “άσχημο που λάτρεύουν οι γυναίκες” και σύζυγο της Monica Bellucci, Vincent Cassel, βρήκαμε στη διαφημιση La Nuit de l’Homme του οίκου Yves Saint Laurent. Ιδιαίτερα ανδροπρεπής και κομψος, σε μία ασπρόμαυρη.Το σπότ σκηνοθέτησε ο Darren Aronofsky, με τον οποίο είχχε συνεργαστεί και τσον “Μαύρο Κύκνο”.

 

 

 

 

 

 

 

Last but not least, ο βρετανός καρδιοκατακτητής και πατέρας 3 παιδιώ, ο Jude Law, εκπροσωπεί το κλασσικό πλέον άρωμα Dior Homme του οίκου Dior. Στο διαφημιστικό σπότ, σκηνοθετημένο από τον Guy Ritchie, ο διάσημος ηθοποιός δίνει rendez-vous σε μία μυστηριώδη άγνωστη σε ένα παλάτι, σενάριο που θυμίζει ταινία Χιτσκοκ.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:grazia.fr

You may also like