Αντιγόνη Κουλουκάκου: Στην Ιταλία για την νέα ταινία του Πάολο Σορεντίνο

Η Ελληνίδα ηθοποιός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, που είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία της  στην θεατρική παράσταση στο «Σπίτι της Μπερνάρντα Αλμπα» επιστρέφει στην Ιταλία για να συμμετάσχει στη νέα ταινία του του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο στην Ιταλία.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις  23 Αυγούστου και από τις πρώτες φωτογραφίες που είδαν τη δημοσιότητα ξεχωρίσαμε την συμμετοχή της!

Προς το παρόν παραμένει μυστικός ο ρόλος της Ελληνίδας ηθοποιού στο έργο, καθώς όλοι οι ηθοποιοί δεσμεύονται από το συμβόλαιο τους μέχρι και τη λήξη των γυρισμάτων.
Οι πρώτες σκηνές έγιναν στο κέντρο της Ρώμης, στην Αρχαία Αγορά και τράβηξαν τα βλέμματα των τουριστών που βρέθηκαν εκεί. Από τα ίδια γυρίσματα και οι φωτογραφίες των παπαράτσι.

Το φιλμ “Loro”μιλάει για τον Μπερλουσκόνι, τις εποχές της δύναμης, της εξουσίας, την πολυτελή ζωή του, τα γνωστά πάρτι.
Σύντομα περισσότερα!

Το μεγάλο ταξίδι για την Αντιγόνη Κουλουκάκου ξεκίνησε όταν έφυγε για σπουδές Νομικής στην Ιταλία. Όμως η μεσογειακή ομορφιά της που την απομάκρυνε από τα πανεπιστημιακά έδρανα, καθώς την ανακάλυψαν από το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Paolo Tomei και η Ελληνίδα καλλονή βρέθηκε να βαδίζει στις πιο σπουδαίες πασαρέλες της Ευρώπης, παρουσιάζοντας δημιουργίες οίκων όπως αυτές των Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Romeo Gigli, Alberta Ferretti κ.ά., σε Μιλάνο και Παρίσι. Οι φωτογραφήσεις της έχουν φιλοξενηθεί στα κορυφαία περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως η «Vogue», το «Vanity Fair», το «Marie Claire». Ενώ ξεκίνησε από τη Νομική, πήρε πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες, αφού ενδιαμέσως άλλαξε προσανατολισμό. Τελικά, όμως, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Έτσι, η Αντιγόνη, η οποία λόγω των σπουδών της είχε αφομοιώσει πλέον την ιταλική κουλτούρα, σπούδασε στο Scuola del Teatro della Cometa. Σχεδόν αμέσως άρχισε να εμφανίζεται σε σίριαλ και κινηματογραφικές ταινίες στην Ιταλία. Εν τω μεταξύ, δεν σταμάτησε ποτέ να πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα, όπου έκανε την εμφάνισή της σε κάποιες τηλεοπτικές σειρές.

 

 

You may also like