Αντιγόνη Vs. Μαρία: Ποια Golden Globes εμφάνιση ήταν η καλύτερη;

BannerΌπως είπα και την άλλη φορά, η εκτίμηση ενός στυλ είναι κάτι απόλυτα υποκειμενικό. Άλλωστε δε γίνεται να αρέσουν τα ίδια πράγματα σε όλες. Όταν, όμως, βλέπουμε τις αγαπημένες μας celebrities να κάνουν πασαρέλα στο κόκκινο χαλί και θα τις συζητήσουμε και θα τις σχολιάσουμε και – αναπόφευκτα – θα βρούμε και κάποιες που θα τις λατρέψουμε. Οι πιο «φρέσκες» εμφανίσεις ήταν αυτές στην Απονομή των Χρυσών Σφαιρών κι η Μαρία επέλεξε το outfit της . Εμένα πάλι με ενθουσίασε με την πρώτη ματιά η ολόσωμη φόρμα της Emma Stone. Ας δώσω το βήμα στη Μαρία να μας πει γιατί ενθουσιάστηκε με το – για μένα κλισέ πια – «όλα στη φόρα» look της JLo!

«Βάλε το γκρίζο το φουστάνι…!» (από τη Μαρία Παπουτσάκη)

Πώς τολμάς να μιλάς έτσι για την πανέμορφη και ταλαντούχα Λατίνα τραγουδίστρια;;;

JLo 3Η αλήθεια, φίλη μου, είναι ότι το 90% των εμφανίσεων της είναι προκλητικό, αλλά όχι χυδαίο όπως η Rihanna και η Lady Gaga που ειλικρινά σιχαίνομαι. Η J.Lo μπορεί να προκαλέσει «ταραχές» ακόμη και με jeans. Όπως και να το κάνεις, όμως, οι «Χρυσές Σφαίρες» είναι ένα γεγονός που θα συζητηθεί και θα διαδοθεί σε όλο τον κόσμο. Ε, λογικό δεν είναι να θέλει να είναι λιγάκι «υπερπαραγωγή»;

Δεν λέω, η Emma Stone είχε ένα πολύ chic ντύσιμο που ταίριαζε αρκετά στο στυλ της. Μόνο που εγώ διαφωνώ με την συγκεκριμένη φόρμα στο συγκεκριμένο event. Όσο εντυπωσιακή και να είναι δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να λάμψει στις «Χρυσές Σφαίρες» ένα τέτοιο παντελονομπλουζάκι. Άρα στο πρώτο που διαφωνώ μαζί σου εν μέρει είναι ότι δεν ταιριάζει αυτό το outfit στο κόκκινο χαλί.

Για να πάω στην Jennifer Lopez, δεν θα ξεχάσω το περσινό της ντύσιμο. Η κατάλευκη μακριά τουαλέτα της ήταν πραγματικά μαγική. Και αυτό είναι που θέλω να τονίσω. Ό,τι κι αν φοράει το κάνει όμορφο. Το γκρι φόρεμα με τα σκισίματα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και λόγω χρώματος, αλλά και λόγω των πολλών υφασμάτων που κρέμονταν από δω κι από κει. Παρόλα αυτά, όμως, δεν μπορώ να φανταστώ πολλές γυναίκες που θα «ζωντάνευαν» αυτό το ρούχο. Άσε που τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της ταίριαζαν απόλυτα, κατά τη γνώμη μου, με το όλο σύνολο. Κάτι που δύσκολα ταιριάζουν οι περισσότερες celebrities.

Σε κάθε της εμφάνιση η J.Lo θέλει να αναδεικνύει τις καμπύλες της και αυτό το καταφέρνει χωρίς να βάζει τα «τέρατα» πάνω της, αλλά πάντα μία επιλογή που θα είναι ιδανική γι’ αυτήν. Α! Και για να μην το ξεχάσω… Αν googlάρεις τις παλιές εμφανίσεις της Emma Stone θα δεις και από αυτήν κάτι ντεκολτέ μέχρι τον ομφαλό –που εμένα μου άρεσαν μπορώ να πω.

Και τελικά, το ρούχο κάνει τον άνθρωπο ή ο άνθρωπος το ρούχο; Σε ακούμε λοιπόν…

Emma Stone 4Razzling dazzling look χωρίς να βγούνε τα πάντα… «φόρα παρτίδα»! (από την Αντιγόνη Αδαμοπούλου)

Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι: το στυλ της Jennifer Lopez αναμφισβήτητα ΠΑΝΤΑ αφήνει στόματα ανοιχτά. Αν έλεγα το αντίθετο θα ήμουν κακεντρεχής. Επίσης τα στυλ των Rihanna και Lady Gaga που ανέφερες, Μαρία μου… μόνο στυλ δεν τα λέει κανείς! Πιο kitsch πεθαίνεις, ειδικά της δεύτερης!

Αλλά…

… όπως και να το κάνουμε, σε κάθε – μα κάθε – εμφάνισή της, θα επιδεικνύει το μπούστο της, τα πόδια της, τις καμπύλες της. Ναι, συμφωνώ πως κάθε γυναίκα τονίζει στο look της τα δυνατά της σημεία. Και ναι, η Lopez είναι κορμάρα. Αλλά και μία αλλαγή πού και πού κακό δε θα της έκανε! Προσοχή, δε λέω πως δεν ήταν πανέμορφο το φόρεμα. Αλλά είναι μία από τα ίδια. Α, και χωρίς να θέλω να φανώ κακιά… το make up δε με τρέλανε! Λες κι έφαγε μπουνιές πριν την απονομή ήταν το smokey look!

Επίσης το event της απονομής δεν έχει περιορισμούς όσον αφορά το «dress code». Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ένα κοστούμι έχει κάνει όμορφη αίσθηση, όπως εκείνο της Amy Poehler στην 70η απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Ή μήπως τα κοστούμια της Diane Keaton – η οποία κατά κόρον έτσι ντύνεται – είναι αδιάφορα; Αντίθετα, είναι σικ κι ό,τι πρέπει για τέτοιες περιστάσεις!

Ας επανέλθω στο look της Emma Stone. Η γυναίκα αφιέρωσε χωρίς να χρειαστεί να βάλει όπως όλες οι παρευρισκόμενες μία τουαλέτα! Η φόρμα Lanvin ήταν εξίσου εντυπωσιακή με το λευκό κι άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα της Kate Hudson και την elegant τουαλέτα της Amy Adams. Το κεντημένο μπούστο της φόρμας σε συνδυασμό με το κομψό παντελόνι και τον out-of-the-ordinary ογκώδη – χωρίς να «ξεφεύγει» – φιόγκο να δημιουργεί την αίσθηση της «ουράς» ξέφυγε από τα τετριμμένα κι έγινε δέκτης θετικών σχολίων. Επιπλέον, μη θέλοντας να υπερβάλλει σε άλλα σημεία του στυλ της, όπως make up και μαλλιά, επέλεξε έναν ελαφρύ κυματισμό στο bob κούρεμά της και ένα απλό μακιγιάζ που τονίζει τα – ούτως ή άλλως – εντυπωσιακά μάτια της. Α, και δεν τα έβγαλε «όλα έξω», όπως η προτίμηση της δεσποινίδας από πάνω και της Κατερίνας (Μαντά). Βασικά συνωμοσία μυρίζομαι εδώ πέρα, αλλά θα το αφήσω να περάσει… Χαχαχα!

Το προκείμενο είναι πως, μέσα στην απλότητα του συνόλου της, η νεαρή ηθοποιός έγινε αντικείμενο συζήτησης, καλή ώρα όπως τώρα! Κι επειδή για μένα… simple is chic… εύγε, Emma!!!

Εσάς ποια ήταν η αγαπημένη σας εμφάνιση;

-Περισσότερες πληροφορίες για τη Μαρία Παπουτσάκη , μπορείτε να διαβάσετε εδώ
-Περισσότερες πληροφορίες για την Αντιγόνη Αδαμοπούλου, μπορείτε να διαβάστε εδώ

You may also like