Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με Cavitationκαι λεμφικό μασάζ, από την Γραμματική Μαργαρώνη

52333ca948fbe9828206789249124ce2από την Γραμματική ΜαργαρώνηΔερματολόγο
Το τοπικό πάχος, η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση του δέρματος είναι αισθητικά προβλήματα που απασχολούν πολλές γυναίκες. Ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών είναι η μέθοδος CavitationRF σε συνδυασμό με λεμφικό μασάζ. Πρόκειται για μια αναίμακτη, μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία, τα αποτελέσματα της οποίας είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία.
Η δράση του CavitationRF είναι τοπική και στοχεύει στο συσσωρευμένο λίπος του σώματος. Οι υπέρηχοι που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας δημιουργούν στα λιποκύτταρα φυσαλίδες αέρα, που στη συνέχεια σκάνε και προκαλούν την καταστροφή των λιποκυττάρων. Το λίπος υγροποιείται και στη συνέχεια αποβάλλεται από τον οργανισμό, με τη διαδικασία της σπηλαίωσης. Η καταστροφή του λιπώδους ιστού έχει ως αποτέλεσμα την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
Η θεραπεία CavitationRF γίνεται σε συνδυασμό με λεμφικό μασάζ, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Το λεμφικό μασάζ πραγματοποιείται με μια ειδική κεφαλή μασάζ, η οποία ασκεί ισχυρή αναρρόφηση στους ιστούς, τους οξυγονώνει, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά τον οργανισμό να αποβάλει τις τοξίνες. Επιπλέον, το λεμφικό μασάζ ενισχύει το μεταβολισμό, διεγείρει τoλεμφικό σύστημα, εξαλείφει τις ραγάδες, λειαίνει το δέρμα και ενισχύει τη δράση της λιπόλυσης.
Ο συνδυασμός της τεχνολογίας Cavitation με το λεμφικό μασάζ αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για την αποτελεσματική και μόνιμη θεραπεία της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στους μηρούς, τους γλουτούς, τα μπράτσα, τη μέση και την κοιλιά.

Η Γραμματική Μαργαρώνη είναι δερματολόγος και συνεργάζεται με  το  doctoranytime.gr , που σας εξασφαλίζει μια πιο εύκολη καθημερινότητα για τη φροντίδα της υγείας σας, καθώς:
– Βρίσκετε τον κατάλληλο γιατρό αξιολογώντας πληροφορίες όπως βιογραφικό, εμπειρία, εξειδίκευση, κόστος επίσκεψης, αξιολόγηση άλλων ασθενών κ.α.
– Κλείνετε το ραντεβού σας δωρεάν & online οποιαδήποτε στιγμή και σε λιγότερο από 1΄
– Έχετε τον πλήρη έλεγχο της παρακολούθησης της υγείας σας, διατηρώντας το ιατρικό ιστορικό σας στην προσωπική σας σελίδα!

You may also like