Αξέχαστοι κινηματογραφικοί γάμοι (+video)

Υπάρχουν ταινίες και ταινίες.. Ακόμα και κάποιες που μπορεί να μην μας ενθουσιάσαν, είχαν γάμους που μας έκαναν να ονειρευτούμε… Ορισμένοι γάμοι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και να μας δώσουν ιδέες όσον αφορά στο στολισμό, το νυφικό φόρεμα ή την αναδημιουργία κάποιας σκηνής που μας εντυπωσίασε.

Σας παρουσιάζουμε δώδεκα αγαπημένες κινηματογραφικές γαμήλιες σκηνές, στις οποίες υπάρχει σχεδόν πάντα η τέλεια μουσική υπόκρουση!!

1. Love Actually (2003)

Όλοι θυμόμαστε τον γάμο των Peter ( Chiwetel Ejiofor) και Juliet (Keira Knightley), όπου ο κολλητός του γαμπρού ούς επεφύλαξε μία εκπληξη μετά την ανταλλαγή των όρκων…. όταν εμφανίζεται ένας άντρας από το πουθενά, τραγουδώντας το ‘All you need is love’ των Beatles, με τη συνοδεία μιας γκόσπελ χορωδία και μουσικών, οι οποίοι “ξεπηδούν” ανάμεσα από τους καλεσμένους…

2. The Princess Bride (1987)

Στο κλασσικό παραμύθι με πριγκίπισσες, γίγαντες και κακούς πρίγκιπες ‘The Princess Bride’, ο ιερέας του γάμου στην αρχή της τελετής, απαγγέλει τη φράση “Mawwiage. Mawwiage is what bwings us togethew today. Mawwiage, that bwessed awwangement, that dweam within a dweam. And wove, twue wove, wiww fowwow you fowevah and evah, so tweasuwe youw wove.”, που σε κάνει να χαμογελάς, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει η ταινία…

3. Bridesmaids (2011)

Πολύχρωμα λέιζερ, καπνοί, μια μεγάλη πασαρέλα και το αγαπημένο συγκρότημα της νύφης, Wilson Phillips, να τραγουδάει live στην τελετή, ήταν το σκηνικό στο γάμο της επιτυχημένης κωμωδίας Bridesmaids.

4. Moonrise Kingdom (2012)

Δύο δωδεκάχρονα παιδιά ερωτεύονται και αποφασίζουν να ταξιδέψουν και να παντρευτούν σε ένα νησί στο New England. Οι αρχές του νησιού προσπαθούν να τους σταματήσουν και να τους πείσουν ότι η απόφασή τους είναι σοβαρή για την υπόλοιπη ζωή τους.

5. Father of the Bride (1991)

Ο George Banks συνοδεύει την κόρη του στον μελλοντικό της σύζυγο, συνειδητοποιημένος ότι την χάνει από την καθημερινότητά του και τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά. Καθώς οι νεόνυμφοι μοιράζονται τους γαμήλιους όρκους, ακούγεται απαλή μουσική και η σκηνή γίνεται μία από τις πιο συγκινητικές του αμερικάνικου κινηματογράφου…

6. The Godfather (1972)

Στο Godfather, η νύφη είναι ερωτευμένη και ενθουσιασμένη με τον τραγουδιστή της τελετής, ο οποίος τραγουδάει μπροστά της.
http://www.youtube.com/watch?v=LpO1KT5rIPM&feature=player_embedded#!
7. The Wedding Singer (1998)

Ο τραγουδιστής σε γάμους Robbie, αφήνει τον George να τραγουδήσει το ‘Do You Really Want To Hurt Me?’ κατά τη διάρκεια μιας γαμήλιας δεξίωσης, για να προσεγγίσει την συμπαθητική σερβιτόρα, Julia.

8. Four Weddings and a Funeral (1994)

Ο Rowan Atkinson (Mr. Bean) υποδύεται τον ιερέα του γάμου στο Four Weddings And A Funeral και προκαλεί στιγμές γέλιου στους παρευρισκόμενους με τα λόγια του, ανοίγοντας το δρόμο για μία λαμπρή καριέρα για τον ίδιο!

9. Wedding Crashers (2005)

Φανταστείτε να πηγαίνατε απροσκάλεστοι σε γάμους και να διασκεδάζατε μαζί με τους νεόνυμφους, σαν να τους γνωρίζατε! Οι John και Jeremy παραβρίσκονται σε πολλούς γάμους και γνωρίζουν κόσμο χωρίς να τους καταλάβουν μέχρι που αποφασίζουν να παρακολουθήσουν τον κοσμικό και γάμο της κόρης ενός μεγαλοεπιχειρηματία.

10. The Hangover (2009)
Ξεχάστε τους dj’s και τις μπάντες. Στο Hangover, η Dan Band παίζει μια διασκευή του “Candy Shop” από τον 50 cent και οι καλεσμένοι χορεύουν.

11. My Best Friend’s Wedding (1997)
Έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει ότι ο καλύτερός της φίλος και “μεγάλος έρωτας”, παντρεύτηκε, η Julianne βρίσκεται στη δεξίωση του γάμου, μόνη της όταν ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνό της και την περιμένει μια έκπληξη. Οκ, αυτο συμβαίνει μόνο στις αμερικάνικες ταινίες, αλλά όσες φορές κι αν δούμε αυτή τη σκηνή, ευχόμαστε να έχουμε έναν τέτοιο κολλητό, για τέτοιες στιγμές!

12. The Graduate (1967)

Ο (Dustin Hoffman) Ben εμποδίζει τον γάμο της αγαπημένης του Elaine Robinson με άλλον άντρα. Την φυγαδεύει από την εκκλησία και μπαίνουν σε ένα λεωφορείο με προορισμό το άγνωστο.
http://www.youtube.com/watch?v=DSDMwoOYzNw&feature=player_embedded

Πηγή: www.flavorwire.com

You may also like