Αποκτήστε το πιο καθαρό δέρμα που έχετε φανταστεί!

Οι τάσεις του skincare είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ ή λίγο αγαπάτε το μακιγιάζ, δεν νομίζουμε πως υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να μην επιθυμεί μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Και αν κάποιος ορίζει τις τάσεις του skincare, δεν είναι άλλος από την Κορέα. Μητέρα όλων των beauty gadgets και εμπνεύστρια πολλών προϊόντων που αργότερα ταξίδεψαν σε ολόκληρο το κόσμο.  Επόμενη στάση, το κρυστάλλινο δέρμα. Και τι εννοούμε με αυτό; Μα φυσικά το καθαρό και διαυγές δέρμα, που εκπέμπει λάμψη σαν ένα κομμάτι γυαλί.

Αυτό, δεν είναι το ιδανικό δέρμα μόνο στην Κορέα φυσικά. Η περιγραφή του δέρματος από γυαλί αποτελεί σημείο αναφοράς για τους γνώστες του skincare. Και επειδή κανείς δεν γεννιέται με τέτοιο δέρμα, βρήκαμε τα προϊόντα εκείνα που θα μας βοηθήσουν να το αποκτήσουμε. Αρκεί να τα χρησιμοποιούμε συστηματικά. Και πιστέψτε μας, αξίζει τον κόπο!

Το μυστικό των Κορεατών, δεν είναι άλλο από την εφαρμογή μικρής ποσότητας από το κάθε προϊόν, που ναι μεν βοηθάει το δέρμα μας να ενυδατωθεί σωστά και σε βάθος αλλά δεν το βαραίνει ώστε να νιώθουμε ότι «πνιγόμαστε». Ο διπλός καθαρισμός από την άλλη, είναι ένα βασικό πρώτο βήμα. Και με τον όρο διπλό καθαρισμό, φυσικά δεν εννοούμε να περάσουμε άλλο ένα χέρι από το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ μας, αλλά το να ξεχωρίσουμε πως η αφαίρεση του μακιγιάζ και ο καθαρισμός του προσώπου μας, είναι δύο διαφορετικά πράγματα που θέλουν δύο διαφορετικά προϊόντα.

  1. Το Sensibio H2O δεν θέλει και ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για ένα διάλυμα καθαρισμού κατάλληλο για την αφαίρεση του μακιγιάζαπό το πρόσωπο και τα μάτια, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Καταπραΰνει και καθαρίζει το ερεθισμένο δέρμα, αφήνοντας μια αίσθηση άμεσης φρεσκάδας. Χωρίς τρίψιμοαπομακρύνει το μακιγιάζ, το σμήγμα, τους ρύπους και τη λιπαρότητα. Απευθύνεται σε άτομα με ευαίσθητο προς δυσανεκτικό δέρμα.
  1. Το συγκεκριμένο καθαριστικό προσώπου περιέχει την πιο λεπτόρρευστη σύνθεση που θα δείτε ποτέ σε προϊόν. Απομακρύνει μέχρι και το πιο επίμονο μακιγιάζ, χωρίς να αφυδατώνει και να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα σας και χωρίς να αφήνει πίσω την αίσθηση τραβήγματος.
  1. Δίσκοι προσώπου εμποτισμένοι με Gautline RC, που παράγεται από το «δέντρο της αιώνιας νεότητας» και συμβάλλει στην αποκάλυψη μιας νέας, πιο φρέσκιας επιδερμίδας. Πλούσιοι σε AHA, για την εξασθένηση των δεσμών που συγκρατούν τα νεκρά κύτταρα μεταξύ τους.
  1. Μια καινοτόμος σύνθεση που ενισχύει τη μακράς διάρκειας ενυδάτωση και χαρίζει λάμψη στο θαμπό δέρμα. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και ειδικά στις ευαίσθητες και με δυσχρωμίες. Το ειδικό σύστημα γαλακτώματος αυτής της ελαφριάς και δροσιστικής ενυδατικής κρέμας περιέχει σταγονίδια γεμάτα συστατικά που προσφέρουν λάμψη και θρέψη στην επιδερμίδα. Κατά την εφαρμογή, η σύνθεση διασπάται σε μικροσκοπικά σταγονίδια νερού, ενυδατώνοντας αμέσως το θαμπό και κουρασμένο δέρμα. Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα δύο φορές την ημέρα, κάντε απαλό μασάζ με το ενυδατικό διάλυμα στην επιδερμίδα και στη συνέχεια ταμπονάρετε τα σταγονίδια μέχρι να απορροφηθούν πλήρως.

You may also like