Αυστραλία: Ένας… βασιλικός κροκόδειλος δώρο στο βασιλικό μωρό

royal baby πρίγκιπα Γεώργιο Αλέξανδρο ΛουδοβίκοΜια βόρεια επαρχία της Αυστραλίας παρουσίασε την Πέμπτη ένα μάλλον… ασυνήθιστο δώρο για το «βασιλικό μωρό» της Βρετανίας, πρίγκιπα Γεώργιο Αλέξανδρο Λουδοβίκο, ένα… κροκόδειλο που εκκολάφθηκε την ημέρα που είχε ανακοινωθεί η σύλληψη του Γεωργίου!

Το μικροσκοπικό ερπετό, που έχει πάρει το όνομα του βασιλόπαιδος, (Γεώργιος) παρουσιάστηκε από τον, επικεφαλής υπουργό της επαρχίας Άουτμπακ, Άνταμ Γκάιλς ο οποίος περιέγραψε το δώρο ως κάτι «μοναδικό».

Το δώρο είναι σύμφωνο με την παράδοση της περιοχής. Στους γονείς του Γεωργίου, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ είχαν παρουσιάσει ένα ζευγάρι κροκοδείλων κατά την περιοδεία τους στην πρωτεύουσα της επαρχίας Ντάργουιν για να τιμήσουν τον αρραβώνα τους.

Μάλιστα, η τοπική κυβέρνηση έχει δημιουργήσει ένα προφίλ του κροκοδείλου στο Facebook με τίτλο «George the royal crock» (Γεώργιος ο βασιλικός κροκόδειλος), ώστε ο πρίγκιπας να μπορεί να ακολουθεί τις δραστηριότητές του συνονόματου του όταν μεγαλώσει…

Πηγή: ΣΚΑϊ

You may also like