Αυτά είναι τα best-seller leggings που επιλέγουν οι celebrities!

Πάνω στην ώρα για τα χειμερινά μας ψώνια.

Όσοι ασχολούνται με τη γυμναστική αλλά κι όσοι λατρεύουν το athleisure look,ξέρουν ότι τα leggings είναι τα ρούχα που προσφέρουν την άνεση και το στυλ που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στις εμφανίσεις της, ειδικά όταν πρόκειται για ένα απαιτητικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, δουλειές της καθημερινότητας ή ένα χαλαρό καφέ με φίλους. Οι celebrities δεν αποτελούν εξαίρεση και, μάλιστα, κατά καιρούς έχουν επιλέξει τέτοια κομμάτια που αξίζει να μπεις στη διαδικασία να ερευνήσεις το brandπροέλευσής τους.

Η Taylor Swift επιλέγει την αγαπημένη εταιρία των διασήμων, «AloYoga», και συγκεκριμένα τα «Moto Leggings»με faux-leather λεπτομέρειες, ένα σχέδιο που ανεβάζει μια street style εμφάνιση σε άλλο επίπεδο.

Η μικρότερη των αδερφών Kardashian, γνωστή για την ενασχόλησή της με τη γυμναστική, Khloe, επιλέγει την Αυστραλή σχεδιάστρια μόδας, Pip Edwards, και το «Time Out Legging» από το brand της «P.E. Nation».

 Από την άλλη, η αδερφή της, Kourtney, «εμπιστεύεται» το sportswear«SKINS» που σχεδιάζει αθλητικά ρούχα για αθλητές και φαν της γυμναστικής. Το συγκεκριμένο κολάν είναι το«Women’s Ry 400  Recovery Long Tights»που, με τη σταδιακή πίεση που ασκεί, προσφέρει περισσότερο οξυγόνο στο αίμα και, κατά συνέπεια, ξεκουράζει τους μύες και μειώνει το πιάσιμο μετά την άσκηση.

 

Αγαπημένη εταιρία της Gigi Hadid η New Balance, με το μοντέλο να επιλέγει τα leggings της ξανά και ξανά στις καθημερινές της εξόδους. Αν και το συγκεκριμένο σχέδιο δεν είναι πια διαθέσιμο προς αγορά, προτείνουμε το νέο Intensity Tight του brand, για άνεση και σωστή εφαρμογή.

 

Η Kendall Jenner είναι λάτρης των leggings και έχει ένα μαγικό τρόπο να μεταμορφώνει με αυτά την οποιαδήποτε αθλητική εμφάνιση σε high fashion. Γι’ αυτό το σκοπό, χρησιμοποιεί τα αγαπημένα της Beyond Yoga Stacked and Sliced High Waisted Midi Leggings.

Photocredits

You may also like