Αυτά τα Body oils σας χαρίζουν την πιο καλοκαιρινή επιδερμίδα

Πέρα από τα ορατά οφέλη ομορφιάς, τα έλαια σώματος μπορούν επίσης να κάνουν θαύματα όσον αφορά την υγεία μας. Από το να μας χαλαρώσουν μετά από μια δύσκολη ημέρα μέχρι το να μας προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση. Εάν λοιπόν, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε μόνο λοσιόν και κρέμες για να ενυδατώνετε το σώμα σας, σας έχουμε νέα. Γιατί τα έλαια σώματος προσφέρουν ελαφριά ενυδάτωση ενώ αφήνουν πίσω τους μια ελαφριά λάμψη. Μήπως αυτό σημαίνει πως το σώμα μας έχει ανάγκη και από κάτι περισσότερο; Η δουλειά μας άλλωστε, είναι να βρίσκουμε τα προϊόντα εκείνα, που θα σας χαρίσουν αυτό το κάτι παραπάνω. Αν λοιπόν, ψάχνετε κάτι που θα ενυδατώσει το δέρμα σας, αλλά ταυτόχρονα θα τονίσει και το μαύρισμά σας, τότε τα παρακάτω λάδια είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

1. Youth Lab Dry Oil: Ξηρό λάδι θρέψης, ενυδάτωσης & προστασίας για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Προσφέρει εντατική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, θρέφει, δίνει λάμψη, καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. Αποτελείται από ένα μείγμα φυτικών ελαίων και λιποδιαλυτών δραστικών που εξασφαλίζει πλούσια δράση, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

2. Lierac Huile Sensorielle: Λάδι για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά με μεταξένια υφή, που θρέφει και αναγεννά την επιδερμίδα, χαρίζει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά, ενώ όταν προστεθεί στο νερό της μπανιέρας αναδίδει ένα διακριτικό χαλαρωτικό άρωμα.

3. Kiehl’s Crème de Corps Nourishing Dry Body Oil: Ένα ανάλαφρο έλαιο σώματος, που θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, προσφέροντάς της ελαστικότητα και απαλή, μεταξένια υφή. Είναι εμπλουτισμένο με σκουαλάνιο και έλαιο από σπόρους σταφυλιού. Η ανάλαφρη σύνθεσή του απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Είναι διακριτικά αρωματισμένο με ζεστές νότες βανίλιας και αμυγδάλου.

4. Nuxe Huile Prodigieuse Or: Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο σώμα και μαλλιά. Πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε. Υπέροχο, αισθησιακό άρωμα. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με πέρλες φυσικού μαργαριταριού πού δίνουν μία υπέροχη και διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα. Ιδανικό σε μαυρισμένη επιδερμίδα.

You may also like