Αυτές οι συσκευασίες ταξιδιού μας κάνουν να θέλουμε να φύγουμε asap

Οι συσκευασίες ταξιδίου εκτιμώνται κατά κύριο λόγο το καλοκαίρι που ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας. Παρ’όλα αυτά, όσοι ταξιδεύουν συχνά ή λατρεύουν τις διήμερες εξορμήσεις, μπορούν να καταλάβουν τη χρησιμότητα αυτών των μικρών συσκευασιών που μας γλιτώνουν πολύτιμο χώρο στις αποσκευές μας, ενώ ταυτόχρονα μας κάνουν να παραμένουμε πιστές στο skincare μας. Έτσι, μπορούμε να επικεντρωθούμε στην επιλογή των ρούχων και των αξεσουάρ που δεν θέλουμε με τίποτα να αποχωριστούμε προκειμένου να είμαστε πάντα προετοιμασμένες για κάθε περίσταση. Ως γυναίκες που σεβόμαστε τον εαυτό μας άλλωστε, όσα και να πάρουμε, δεν θα μας είναι ποτέ αρκετά.

  1. Ενυδατικό booster προσώπου και κρέμα ημέρας. Ο μοναδικός συνδυασμός του Ιαματικού Μεταλλικού νερού της Vichy, για 1η φορά σε συγκέντρωση 89%, με Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης. Το Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, όπως ρύπανση, άγχος και κούραση. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, τονωμένη και αποκτά λάμψη. Η εξαιρετικά λεπτόρρευστη, υδάτινη υφή του απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις.

 

  1. Διάλυμα καθαρισμού κατάλληλο για την αφαίρεση του μακιγιάζαπό τοπρόσωπο και τα μάτια, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Καταπραΰνει και καθαρίζει το ερεθισμένο δέρμα, αφήνοντας μια αίσθηση άμεσης φρεσκάδας. Χωρίς τρίψιμο απομακρύνει το μακιγιάζ, το σμήγμα, τους ρύπους και τη λιπαρότητα. Απευθύνεται σε άτομα με ευαίσθητο προς δυσανεκτικό δέρμα.

 

  1. Είναι ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα της Kiehl’s και υπάρχει λόγος: αυτή η κρέμα σώματος είναι πλούσια, βαθιά ενυδατική αλλά καθόλου λιπαρή. Εμπλουτισμένη με τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά για την ενυδάτωση της επιδερμίδας, την αφήνει υπέροχα απαλή και ελαστική με ένα άγγιγμα.

 

  1. Η μάσκα Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask περιέχει μισό μπουκάλι Génifique και έχει ορατά αποτελέσματα λάμψης 7 ημερών σε μόλις 20 λεπτά. Συνδυάζοντας την πατενταρισμένη φόρμουλα Génifique της Lancôme και την τεχνογνωσία της βιοκυτταρίνης, αυτή η μάσκα είναι μία νέα μορφή απόλαυσης για την επιδερμίδα σας.
  1. Αντηλιακό Προσώπου με Χρώμα. Εξαιρετικά ανάλαφρη υφή και άμεση απορρόφηση. Με χρώμα και μη λιπαρή υφή για φυσικό αποτέλεσμα. Δεν κολλάει. Η επιδερμίδα είναι προστατευμένη από τον ήλιο και από τις βλάβες που προκαλεί η ακτινοβολία UV.

 

  1. Το Uriage Thermal Water είναι ένα νερό περιποίησης για καθημερινή χρήση, μια αποτελεσματική θεραπεία με ιχνοστοιχεία και μεταλλικά άλατα, μια πηγή της ακτινοβολίας για το δέρμα σας. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε ανόργανα άλατα παρόμοια με NMF (Natural Moisturizing Factors) του δέρματος, προσφέρει μοναδική ενυδάτωση. Καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε άλατα ασβεστίου και μαγνησίου. Το πυρίτιο ενισχύει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας. Βοηθά επίσης να αποκαταστήσει το δερματικό φραγμό, χάρη σε μεταλλικά άλατα. Ψεκάστε όσο συχνά νιώθετε την ανάγκη. Αφήστε το να δράσει. Μη σκουπιστείτε μετά τη χρήση.

You may also like