Αχ θάλασσά μου φωτεινή…, από την Εύη Τσανάκα

Φέτος το γαλάζιο, έχει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά την τιμητική του. Το βλέπουμε παντού γύρω μας και το λατρεύουμε, μιας και μας θυμίζει θάλασσα, νησιά και διακοπές. Και αν δεν έχετε επενδύσει ακόμη, σας προτρέπουμε να το κάνετε. Γιατί το γαλάζιο είναι το καινούργιο άσπρο. Ταιριάζει με όλα και μας φτιάχνει την διάθεση. Τιρκουάζ, ζαφειρί, και οινοπνευματί είναι κάποιες από τις παραλλαγές του για να βρείτε αυτό που σας φτιάχνει την διάθεση.

Η μόδα του επιτάσσει σε μακιγιάζ, ρούχα, αξεσουάρ και νύχια. Από σκιές, μολύβια ματιών και μάσκαρα μέχρι πολλά mix & match βραχιόλια, καφτάνια και βερνίκια νυχιών.

 Στο μακιγιάζ: Μη διστάσετε να υιοθετήσετε το χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών σας. Θα σας δώσει ένταση στο βλέμμα, πολύ καλοκαιρινή διάθεση και σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητη. Μη ξεχνάτε πως στη περίπτωση που έχετε μικρά μάτια καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιείτε τα χρώματα περιμετρικά του ματιού γιατί μια τέτοια τεχνική τείνει να τα μικραίνει ακόμα περισσότερο. Προτιμήστε να περιοριστείτε μόνο στο κινητό βλέφαρο και για την κάτω περιοχή του ματιού χρησιμοποιείστε μόνο λευκό μολύβι.

 Στα αξεσουάρ: Μαντήλια, βραχιόλια, σκουλαρίκια και τσάντες σ’αυτά τα χρώματα μπορούν να αναβαθμίσουν αμέσως μια κατά τ’άλλα απλή εμφάνιση. Επενδύστε στα αξεσουάρ και κυρίως στα μαντήλια τα οποία σε συνδυασμό μ’ένα total white look θα σας αναδείξουν επάξια σε βασίλισσα του νησιού.

 Στα νύχια: Τολμήστε να βάψετε τα νύχια σας με κάθε απόχρωση του γαλάζιου και του τιρκουάζ. Πολύ έντονο και εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο.

Η Εύη Τσανάκα είναι αισθητικός, make-up artist και blogger και μπορείτε να μάθετε περισσότερα: εδώ

You may also like