Βάζουμε τέλος στο φριζάρισμα των μαλλιών

Ένα σύνηθες και καθημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι τα φριζαρισμένα μαλλιά. Εάν δε, το συγκεκριμένο πρόβλημα, βρίσκεται στην καθημερινή σας beauty routine, τότε ένα είναι σίγουρο. Κάτι πολύ λάθος, συμβαίνει με τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Το φριζάρισμα, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια «πάθηση» των μαλλιών και το Νο 1 σύμπτωμα ότι η κόμη μας, έχει υποστεί πολλές και επαναλαμβανόμενες βλάβες, από ακραίες αλλαγές χρώματος, μέχρι υπερθέρμανση από την πρέσα ισιώματος και την έκθεση στον ήλιο.

Για αρχή, προμηθευτείτε προϊόντα που εξειδικεύονται στη λείανση και την λάμψη της τρίχας. Μάσκες, conditioner αλλά και προϊόντα που θα την προετοιμάσουν για να δεχτεί την θερμότητα του styling. Το στέγνωμα των μαλλιών με κρύο αέρα μπορεί να διαρκέσει περισσότερη ώρα (και ειδικά τον χειμώνα να αποδειχθεί και λίγο δυσάρεστο) αλλά πιστέψτε μας, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει, μιας και θα επιτρέψει στην τρίχα να αναπνεύσει.

Εάν συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε πρέσα ώστε να διαμορφώσετε τα μαλλιά σας, ένας ορός εντατικής θρέψης, θα φυλακίσει όλα τα ενυδατικά του στοιχεία εφαρμόζοντάς τον όσο τα μαλλιά είναι ακόμα ζεστά από τη θερμότητα. Και σε αυτό το σημείο, η απάντηση έρχεται από την CHI. Μην διστάσετε να επενδύσετε σε όλη την σειρά της Keratin, από το σαμπουάν και το conditioner μέχρι το λάδι ανάπλασης, και θα νιώσετε τα μαλλιά σας απαλά και μεταξένια, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η νέα γενιά στις πρέσες ισιώματος, τις θέλει να λειτουργούν με ατμό, όπως η Steam Pod της L’oreal. Χαρακτηριστικό, το οποίο είναι πολύ λιγότερο επιβλαβές για τα μαλλιά και έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα στον μισό χρόνο, σε σχέση με τις προηγούμενες.

Κείμενο: Εύη Τσανάκα

You may also like