Βάζουμε χρώμα στο σπίτι μας με τις CUBETO Color by LECHUZA

Πριν από κάποιο διάστημα σας είχαμε δώσει συμβουλές για το πώς να διατηρείτε τα λουλούδια σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και τώρα ήρθε η στιγμή να σας αποκαλύψουμε το μυστικό για να έχετε φυτά στο σπίτι χωρίς να αγχώνεστε για το πότισμά τους.

Οι αυτοποτιζόμενες γλάστρες LECHUZA είναι η λύση για το μοναδικό “άγχος” που δημιουργούν τα φυτά στο σπίτι, στον κήπο ή στο αίθριο. Είμαι από τους ανθρώπους που ξεχνιούνται και -πιστέψτε με – είναι ο μόνος τρόπος για να μπορώ να έχω όμορφες γλάστρες σε όλα τα μεγέθη και χρώματα μέσα στο διαμέρισμα.

Και  η νέα συλλογή 2017 έρχεται να μας εντυπωσιάσει με την φυσικά όμορφη, stylish και έξυπνη Cubeto Color, που  είναι η πρώτη από μία σειρά νέων μοντέλων LECHUZA. Συνδυάζοντας το κλασσικό σχήμα με το φυσικό look της πέτρας σε sand beige , stone grey και graphite Black, η CUBETO ξεχωρίζει με την ίδια χάρη και άνεση στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων , όσο και σε αίθρια και κήπους. Ένα ιδανικό ταίρι για τα εποχιακά φυρά, διαθέτει όπως και κάθε Lechuza ένα ευφυές σύστημα αυτοποτισμού, παρέχοντας τη σωστή ποσότητα νερού για τη βέλτιστη ανάπτυξή τους.

Μπείτε στο www.lechuza.gr και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο! 

You may also like